Home » , » Μαχαιρωμένος βρέθηκε μετανάστης στην Λέσβο - Ελεύθερος ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον 45χρονος Εαμάν Ουντίν από το Μπαγκλαντές

Μαχαιρωμένος βρέθηκε μετανάστης στην Λέσβο - Ελεύθερος ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον 45χρονος Εαμάν Ουντίν από το Μπαγκλαντές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 | 7:18 μ.μ.

Δολοφονημένος από μαχαίρι βρέθηκε σήμερα μετανάστης έξω απ' το χωριό Μόρια της Λέσβου.  Προς το παρόν, και σύμφωνα με ιστοσελίδες της Λέσβου, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, δηλαδή ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες και για πιο λόγο έκαναν αυτό το έγκλημα.
Το μόνο που μας πληροφορούν είναι ότι το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή και οι αρχές ασφαλείας φοβούνται μία νέα εξέγερση από τους μετανάστες.

Να σημειώσουμε και μια δικαστική εξέλιξη που σημειώθηκε σήμερα στο ίδιο νησί. Ο 29χρονος "Ελληναράς" ο οποίος το περασμένο Σάββατο επιτέθηκε με σιδερολοστό εντελώς αναίτια -«Ήθελε να με σκοτώσει» κατάγγειλε το θύμα- στον 45χρονος Εαμάν Ουντίν από το Μπαγκλαντές, μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο λόγος που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση η οποία συνοδευόταν με βρισιές ρατσιστικού περιεχομένου, ο μετανάστης ήταν γιατί είπε στον 29χρονο να μην παρκάρει σε συγκεκριμένη θέση που προορίζεται για στάθμεση από ΑμεΑ. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).
Η σχετική ειδησεογραφία μας λέει ότι ανάμεσα στις κατηγορίες που απέδωσε στον δράστη  η Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης δεν υπάρχει το κίνητρο της ρατσιστικής βίας.(Για περιουσιακές διαφορές λέτε να επιχείρησε ο "ελληναράς" να δολοφονήσει τον μετανάστη;) 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:29 μ.μ.

Εργάτης από το Μπαγκλαντές που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ βρίσκεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο από 29χρονο ελληνάρα γιατί τόλμησε να του πει να μην παρκάρει το αυτοκίνητο του σε θέση ΑΜΕΑ....Ο ελληνάρας δεν άντεξε την "προσβολή" και όπως κάθε καλός οδηγός είχε στο αυτοκίνητο του, σιδερικό...

Ένα είναι σίγουρο...απολίτιστε Μπαγκαντινέ ποτέ δεν θα γίνεις Έλληνας...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger