Αηδία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 | 6:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστική δημοκρατία αποδεικνύεται πως δεν είναι καθόλου δημοκρατία, αλλά ολιγαρχία, και μάλιστα μιας ομάδας απόλυτα διεφθαρμένων καθαρμάτων, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα, προκειμένου ν' αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν.

Τα δεκανίκια, τα μικρά κόμματα, που εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια και την οργή των ψηφοφόρων, για να μπουν στη Βουλή, ώστε να μας λεηλατήσουν μαζί με τις μεγάλες συμμορίες, θα εξαφανιστούν. Όχι όμως και οι απατεώνες που τα στελέχωναν. Όπως οι κατσαρίδες, που φεύγουν από το ένα διαμέρισμα για να πάνε στο διπλανό, όταν κάνουμε απεντόμωση, έτσι και οι κηφήνες του κοινοβουλίου εγκαταλείπουν τα άχρηστα μικρά κόμματα που τους ανέδειξαν, για εξουσία και προνόμια υπό τη σημαία άλλων κομμάτων, άσχετα αν προηγουμένως έλεγαν τα χειρότερα γι αυτά.

Καπιταλισμό έχουμε, τα πάντα πωλούνται κι αγοράζονται γιατί όχι και οι βουλευτές; Οι συναλλαγές δίνουν και παίρνουν.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν για να ψωνίζουν εκπροσώπους. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους ανόητους, που ψήφισαν αυτούς τους υποκριτές, τους αδίστακτους απατεώνες, που για μια καρέκλα γλείφουν εκεί που έφτυναν.
Η ειρωνεία είναι πως ο κόσμος, που ψήφισε μικρά κόμματα, το έκανε για να τιμωρήσει τα μεγάλα. Ψήφισε γιατί δεν ήθελε ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Με την επιλογή του όμως αυτή του προέκυψε από σπόντα πάλι ο Κούλης με τον Αλέξη!
Τι άλλο πρέπει να κάνουν, για να καταλάβουμε όλοι, πως αυτού του είδους η δημοκρατία έχει απαξιωθεί, εξευτελιστεί, σαπίσει εντελώς και χρειάζεται μια ριζική αλλαγή; 

Tο μείζον πρόβλημα δεν είναι αν θα περάσει ή όχι η συμφωνία των Πρεσπών, αλλά η αδιάκοπη ληστεία εις βάρος μας. Θα πούμε όμως δυο κουβέντες.

Το πόσο "κόπτονται" όχι μόνο για τη Μακεδονία αλλά για όλη την Ελλάδα το ξέρουμε. Χρεοκόπησαν τη χώρα και την ξεπούλησαν στους τοκογλύφους. Ακόμα και τώρα το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκεντρώσει την πλειοψηφία.
Οι ψεύτες της Βουλής γνωρίζουν πως η συμφωνία θα περάσει, είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είτε με ΝΔ, είτε με τους δυο μαζί! Η φασαρία γίνεται για το ποιος θα πάρει τη μερίδα του λέοντος, την "κουτάλα". Ποιος θα έχει το πάνω χέρι στο αλισβερίσι μεταξύ τους. Σε ποιον θα πάνε οι περισσότερες μίζες.

Η συμφωνία είναι θέλημα των ΗΠΑ έτσι οι υποτακτικοί τους δεν πρόκειται να τους χαλάσουν χατίρι. Πάντα έκαναν ότι τους έλεγαν οι ιμπεριαλιστές, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τώρα. Οι Βόρειοι γείτονες (δυστυχώς) θα μπούνε στο ΝΑΤΟ, είτε ως Βόρεια Μακεδονία, είτε ως "σκέτο" Μακεδονία, αν οι Έλληνες πολιτικοί φανούν αφερέγγυοι μόνο και μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Αν δεν περάσει αυτή η συμφωνία (πράγμα απίθανο) θα είμαστε το μόνο κράτος που δεν θα αναγνωρίζει τη FYROM ως Μακεδονία, ενώ οι σημερινοί υπερπατριώτες θα παρακαλάνε γονατιστοί για το γεωγραφικό προσδιορισμό που απορρίπτουν σήμερα!

Αυτό όμως, όπως είπαμε, είναι δευτερεύον. Το ζήτημα είναι πως δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία. Εφόσον στέλνουμε άλλους να μας εκπροσωπήσουν, και μάλιστα τους χειρότερους, είναι λογικό, να κοιτάνε το δικό τους συμφέρον και όχι το δικό μας. Άλλωστε, μην νομίζετε πως πάνε πολύ μακριά.
Τα αστικά κόμματα έχουν την ίδια πολιτική, απλά οι "παίχτες" αλλάζουν φανέλες. Αυτό οι βουλευτές το ξέρουν καλά, το θέμα είναι να το καταλάβει κι ο κόσμος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger