Home » , » Πανικόβλητη η Γαλλική κυβέρνηση κατεβάζει στους δρόμους 89.000 αστυνομικούς και τεθωρακισμένα οχήματα το Σάββατο

Πανικόβλητη η Γαλλική κυβέρνηση κατεβάζει στους δρόμους 89.000 αστυνομικούς και τεθωρακισμένα οχήματα το Σάββατο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 | 9:48 μ.μ.


Πρέπει να βρίσκεται σε πανικό και να έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία της η Γαλλική κυβέρνηση εν όψει των λαϊκών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Οπως μας ενημερώνει με τουιτάρισμα της η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά 89.000 αστυνομικοί, χωροφύλακες, ειδικές δυνάμεις επιβολής του νόμου θα επιστρατευθούν για τις κινητοποιήσεις των Κίτρινων Γιλέκων σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο και 12 τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας θα βγουν στους δρόμους του Παρισιού, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό

Οπως μάλιστα αναφέρει δημοσίευμα Γαλλικής εφημερίδας, αν καταλαβαίνουμε καλά, -η αυτόματη μετάφραση από το google είναι προβληματική-,  για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της Γαλλίας η κυβέρνηση θα κατεβάσει στους δρόμους τεθωρακισμένα οχήματα της Χωροφυλακής για να αντιμετωπίσει τους διαδηλωτές.

Σημειωτέον ότι δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Figaro παρουσιάζει το 77% των πολιτών να στηρίζουν τα Κίτρινα Γιλέκα. ενώ το 54% θεωρεί τις μορφές πάλης του αποτελεσματικές. Ενδιαφέρον είναι και ένα άλλο σημείο της δημοσκόπησης που μας λέει ότι το 59% των ερωτηθέντων (6 στους 10)  δηλώνει ότι το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων τους ανησυχεί.
Αν και οι απαντήσεις φαίνονται αντικρουόμενες στην ουσία δεν είναι. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή που βιώνει σήμερα ο Γαλλικός λαός και είναι λογικό να ανησυχεί αφού δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί.

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι σήμερα κυκλοφορούν εικόνες στα social της Γαλλίας στις οποίες φαίνονται στρατιωτικά οχήματα και τεθωρακισμένα από άλλες περιοχές της Γαλλίας να κατευθύνονται στο Παρίσι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

7 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:12 π.μ.

Απ οτι τα Κιτρινα Γιλεκα στη Γαλλια κατι πολυ προχωρημενο και πιο επαναστατικο ακουγεται
πως προετοιμαζει για την αλλη βδομαδα το δικο μας ``Κ``ΚΕ Εναρξη εξεγερσης καπου μεταξυ
Ομονοιας και Συνταγματος!!!!

7 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:47 π.μ.

Melito@ πάρε τα όπλα και κατέβα, τι το χρειάζεσαι το ΚΚΕ. Πρέπει να εχεις μεγάλο πρόβλημα με το ΚΚΕ. Μαζευτείτε τα γκρουπούσκουλα ξεκινήστε την επανάσταση και ερχόμαστε και εμείς .

7 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:32 μ.μ.

Nαι πραγματι εγω και εκατομμυρια αλλοι ελληνες εχουμε προβλημα με το ``Κ``ΚΕ γιατι
εχει κανει τη μεγαλυτερη ζημια στην αριστερα στο εργατικο και λαικο κινημα Εκμεταλευομενο τους ηρωικους αγωνες του καποτε ηρωικου ΚΚΕ πουλαει αριστεροσυνη
ενω πρακτικα λειτουργει ως αναχωμα καθε εργατικης και λαικης κινητοποιησης

8 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:11 π.μ.

Για ποία αναχώματα εργατικών κινητοποιήσεων, μιλάς melito,αφού είσαστε πουθενάδες. Τρεις και ο κούκος είσαστε. Οι εργαζόμενοι που πιστεύουν στους κοινούς αγώνες σάς εχουν γυρίσει τη πλάτη . Καλά που υπάρχει και το ΠΑΜΕ. Ζημιά κάνετε στους αγώνες τα καλύτερα παιδιά του συστήματος.

8 Δεκεμβρίου 2018 στις 1:48 μ.μ.

To οτι σας απεχθανονται και σας αποκαλουν νεροκουβαλητες του συστηματος καθως και διασπαστες των αγωνων τοσα πολλα εκατομμυρια ελληνων οπως σου γραψα νωριτερα αυτο
δεν σε απασχολησε καθολου παρα περιοριστηκες στο να γραψεις για το ``μεγαλο``αριθ
μο των μελων του δικου σου μορφωματος και το μικρο το δικο μας Για σενα η ποιοτικη
διαφορα δεν παιζει κανενα ρολο Θυμηθηκες και προβαλες και το ΠΑΜΕ σας που βολταρει
Ομονοια Συνταγμα για να ξεμουδιαζει τα μελη του απ την ``επαναστατικη``δραστηριοτητα
τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger