Home » , » Γαλλία: Συγκρούσεις διαδηλωτών αστυνομίας (Βίντεο) - Χαροπαλεύει διαδηλωτής που δέχτηκε σφαίρα καουτσούκ στο κεφάλι

Γαλλία: Συγκρούσεις διαδηλωτών αστυνομίας (Βίντεο) - Χαροπαλεύει διαδηλωτής που δέχτηκε σφαίρα καουτσούκ στο κεφάλι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 | 7:52 μ.μ.

Το τρίλεπτο βιντεάκι που φτιάξαμε και παραθέτουμε είναι μια σύνθεση σκηνών με τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ώρες στους δρόμους του Παρισιού με τους διαδηλωτές των "Κίτρινων Γιλέκων" να βρίσκονται για έβδομη συνεχόμενη βδομάδα στους δρόμους και τις οδομαχίες με τις δυνάμεις καταστολής να παραπέμπουν σε πεδίο μάχης.

Σαν πηγή του οπτικού υλικού που αναρτάμε, έχουμε δημοσιεύσεις χρηστών της Γαλλικής πρωτεύουσας στο twitter, αφού τα "δικά" μας ΜΜΕ απαξιώνουν να αναφερθούν αναλυτικά σ' αυτό το γεγονός και οι λόγοι είναι προφανείς.

Απ' ότι λοιπόν διαπιστώνουμε οι διαδηλωτές αντιμετωπίστηκαν ακόμα μια φορά με χημικά και δακρυγόνα, ενώ βλέπουμε αστυνομικούς να σημαδεύουν και να πυροβολούν με σφαίρες καουτσούκ τους συγκεντρωμένους, έχοντας στην διάθεση τους και αύρες νερού που συμβάλουν στην διάλυση των διαδηλωτών.
Από την άλλη πλευρά παρακολουθούμε να στήνονται πρόχειρα οδοφράγματα, να πυρπολούνται κτίρια που στεγάζουν τράπεζες και να ανάβονται φωτιές.

Επίσης να επισημάνουμε ότι τα Γαλλικά ΜΜΕ έγιναν στόχος έντονων διαμαρτυριών από τους διαδηλωτές για την προσπάθεια τους να υποβαθμίσουν την μαζικότητα των κινητοποιήσεων.

Υ.Γ Τουιτάρισμα απ' την Γαλλία μας αναφέρει ότι διαδηλωτής που δέχτηκε σφαίρα από καουτσούκ στο κεφάλι, βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου.  


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger