Home » , » Μασκαρεμένοι πατριώτες

Μασκαρεμένοι πατριώτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 | 3:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Έτσι φέρονται ρε οι συνάδελφοι; Μπάτσοι να βαράνε μπάτσους; Ορίστε κατάσταση. Δεκάδες μπάτσοι τραυματίες κι από τις δυο μεριές.
Αφού ήταν σε υπηρεσία τα παιδιά. Και αυτοί με τις στολές και οι άλλοι των ΜΑΤ.

Αγαπητέ παπαγάλε, οι Αναρχικοί δεν κουβαλάνε Ελληνικές σημαίες. Καμία σημαία κράτους. Θα ήταν εξ ορισμού αντιφατικό, αν το έκαναν.
Αναρχικοί: Αρχή (=εξουσία) + το στερητικό α. «Χωρίς εξουσία». Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αναρχικών είναι το αίτημά τους για κατάργηση του κράτους, το οποίο βλέπουν ως βασικό καταπιεστικό παράγοντα περιορισμού της ελευθερίας.

Οι παρακρατικοί φασίστες; Αυτοί μάλιστα. Ο φασίστας θα χρησιμοποιήσει τη σημαία ως φερετζέ, να κρύψει πως είναι συνεργάτης των ξένων ιμπεριαλιστών. Επίσης ο ακροδεξιός δεν νοιάζεται ούτε για τους υπόλοιπους ακροδεξιούς. Μόνο για το τομάρι του.

Η δεξιά και τα δεκανίκια που συμμετείχαν στο χθεσινό φιάσκο είχαν επενδύσει πολλά στο δήθεν συλλαλητήριο. Προεκλογικό έτος, διχαστικό κλίμα, άφθονη διαφήμιση πανελλαδική κινητοποίηση όλων των αποκομμάτων της, περίμεναν πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Όταν είδαν πως για άλλη μια φορά ο κόσμος αδιαφόρησε, πως αντί για 3000 λεωφορεία που περίμεναν πήγαν 300 σχεδόν άδεια έβαλαν σε εφαρμογή το εναλλακτικό σχέδιο. Έκαναν επεισόδια να πουν πως δήθεν τους διέλυσαν τα ΜΑΤ. Ενώ έφτανε ένα ψιλόβροχο να λακίσουν οι μισοί "μακεδονομάχοι".

Ούτε 60 χιλιάδες που λένε οι μπάτσοι ήταν. Ακόμα και μέσα στο Σύνταγμα ήταν αραιά, όποιος έχει μάτια βλέπει. Τα χημικά έπεσαν γιατί είχαν ήδη διαλυθεί και όχι για να διαλυθούν.
Οι φασίστες σε συνεργασία με τους μπάτσους έκαναν σόου, που την πλήρωσαν βέβαια όσοι εισέπνευσαν τα δακρυγόνα. Αλλά ο φασίστας δεν νοιάζεται καν για τους ομοϊδεάτες του.

Η ΝΔ, η ΧΑ αλλά και τα άλλα δεκανίκια χρησιμοποίησαν τους ανόητους μασκαρεμένους και τα κομματόσκυλα για να δείξουν τον αυταρχισμό της κυβέρνησης.
Θελαν να πέσει ξύλο, το εύχονταν μετά την παταγώδη αποτυχία της μάζωξης.

Αν θέλει ο Μητσοτάκης να αναζητήσει ευθύνες να ψάξει στην ΟΝΝΕΔ που μαζί με τη Χρυσή Αυγή ξεκίνησαν τους τραμπουκισμούς πριν ακόμα ξεκινήσει το δήθεν συλλαλητήριο.
Όσο για τον αυταρχισμό του ΣΥΡΙΖΑ τον ξέρουμε καλά. Συνέχεια καταστέλλει. Είδαμε τι έγινε πρόσφατα στους εκπαιδευτικούς.
Για τους οποίους ο Μητσοτάκης σκοτίστηκε, γιατί θέλει να τους απολύσει.

Ούτε για τη Μακεδονία νοιάζεται, ψήφο θέλει. Έξω βεβαιώνει πως θα τηρήσει τη συμφωνία, μέσα λέει πως είναι προδοτική.
Όπως όμως είπαν εύστοχα το μόνο συλλαλητήριο που θα έπρεπε να γίνει ήταν έξω από τα γραφεία της ΝΔ, όταν κυβερνούσε ο μπαμπάς του.
Όταν αυτός και ο Σαμαράς συνέβαλλαν στη διάλυση της Γιουγκοσλαβία κατ εντολή της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Όλοι οι "μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη", όλοι οι δοσίλογοι, οι θαυμαστές του Χίτλερ που ρήμαξε την Ελλάδα, μαζί με αυτούς που κατέστρεψαν τα Βαλκάνια και χρεοκόπησαν τη χώρα, όλοι τους μασκαρεμένοι πατριώτες!

Οι δήμιοι του ελληνικού λαού "πατριώτες"! Όντως μπήκε το Τριώδιο... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger