Home » , » Δημοπρ​ασία

Δημοπρ​ασία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 | 6:04 μ.μ.

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσε υποψήφιο για το δήμο Αθήνας έπαιζε στην πιάτσα και το όνομα της Δήμητρας Γαλάνη. Το διέρρεαν, προφανώς, οι ίδιοι οι συριζαίοι που έψαχναν για κάποιο «βαρύ» όνομα που θα μπορούσε να σπάσει το δίδυμο Μπακογιάννη-Γερουλάνου.
Η πολιορκία δεν απέδωσε και ο Τσίπρας κατέληξε στον Ηλιόπουλο, που τον είχαν καβάτζα από την αρχή, για την περίπτωση που δε θα έβρισκαν κάτι «βαρύτερο».

Και ξαφνικά, η Γαλάνη εμφανίστηκε να κάνει «βόλτα» στον Κεραμεικό και στο Γκάζι με τον Μπακογιάννη. Το μισάωρο βίντεο που μοίρασε ο μηχανισμός του Μπακογιάννη, γυρισμένο από επαγγελματικό συνεργείο με προδιαγραφές καλοπληρωμένου ντοκιμαντέρ, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για το ρόλο της Γαλάνη. Δουλεύει ως επαγγελματίας «προμότερ» της υποψηφιότητας Μπακογιάννη.
Το αντίτιμο θα το μάθουμε μάλλον αν και όταν ο γιος της Ντόρας και ανιψιός του Κούλη εκλεγεί δήμαρχος. Εκτός αν το μάθουμε και πριν τις εκλογές.

ΥΓ. «Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια. Δουλέψατε αυτή η ομάδα, όχι μόνο εκεί, αλλά και στην Περιφέρεια και κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι’ αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά», λέει η Γαλάνη σε μια σκηνή της υπερπαραγωγής. «Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα. Για να μετατρέψουμε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τις γειτονιές σε ένα μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο» της απαντά ο Μπακογιάννης! Οχι τόσο στήσιμο, ρε παιδιά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger