Home » , , » Επίδειξη βλακείας από μούφα "μακεδονομάχους"

Επίδειξη βλακείας από μούφα "μακεδονομάχους"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 | 4:43 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είπα να άνω λίγη πλάκα στους μασκαράδες ακροδεξιούς, αλλά με πρόλαβαν οι ίδιοι. Πρέπει να τους αρέσει, που εξευτελίζονται συνέχεια.
Δόξα τη σάτιρα έκαναν και χτες προσπάθεια να συγκεντρωθούν.

Αυτοί τη φορά οι παπάδες δεν κατέβασαν ομάδα, ούτε έγινε πανελλαδική κινητοποίηση. Δεν ήρθαν κι από τις άλλες ηπείρους οι απόγονοι του Αλεξάνδρου, έτσι γέλασε περισσότερο και κάθε πικραμένος Συριζαίος. Οι φασίστες δεν γέμιζαν όχι ταξί, ούτε καν παπάκι.

Έκαναν ένα νουμεράκι για να ευθυμήσουμε, έβαλαν μια σημαία στον Άγνωστο Στρατιώτη εκεί που κωλοκάθονταν πριν ο "Αφρικανός από τη Νάουσα", εκεί που πατούσαν με τις βρωμοποδάρες τους και τις γερμανικές τους μπότες τα φασιστοειδή του προηγούμενου τσίρκου, που το έπαιζαν Έλληνες ενώ κρυφά γούσταραν Γερμανούς.

Ο Έλληνας, ο πραγματικός πατριώτης, τα σιχαίνεται τα SS, αυτά ρήμαξαν την Ελλάδα, πολεμάει το ναζισμό, όπου τον βρει. Οι στρατιώτες το 40 από ποιους σκοτώθηκαν; Από κείνους που νοσταλγούν και θαυμάζουν οι μούφα μακεδονομάχοι. Αλλά τι να πεις σε στόκους;
Φώναζαν και κάτι ηλίθια συνθήματα όπως το "δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Σκοπιανέ - Σκοπιανέ". Εδώ, μια και δεν αξίζει καν να σχολιάσω το νέο τους φιάσκο, άλλωστε θα μας διασκεδάσουν και αύριο, θα πω τη γνώμη μου γι αυτή τη χαζομάρα.

Γιατί δεν λένε δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Γερμανέ, Ελβετέ, Σουηδέ κλπ; Και γιατί να θέλουν να γίνουν Έλληνες οι κάτοικοι της Βορείου Μακεδονίας ή οποιοσδήποτε άλλος λαός; Για να τους πουν χρεοκοπημένους;
Άσε που οι Γερμανοί φίλοι τους (οι κυβερνήτες), μας έχουν πει χειρότερα. Και άδικα. Μας είπαν πχ "τεμπέληδες" ενώ εμείς, όσοι έχουμε δουλειά, φτύνουμε αίμα από το πρωί ως το βράδυ. Μάλιστα δουλεύουμε τις περισσότερες ώρες από πολλούς Ευρωπαίους, ανασφάλιστοι σε χειρότερες συνθήκες. Αν μας έλεγαν ότι δεν θα γίνουμε ποτέ Αλβανοί, Τούρκοι, Γερμανοί, Αμερικανοί κοκ, τι θα λέγαμε; "Μα δεν θέλουμε να γίνουμε, δεν μας ενδιαφέρει".

Δεν έγινε συγκέντρωση επίδειξη βλακείας έγινε από ελάχιστους εθνικιστές.
Αναρωτιούνται κάποιοι σύντροφοι μέχρι που θα φτάσουν. Φτάνουν μέχρι εκεί που τους επιτρέπουμε να φτάσουν. Αν τους αφήσουμε, θα φτάσουν ως το τέλος. Το δικό τους τέλος αλλά και πολλών αθώων.
Οι Γερμανοί έδωσαν εξουσία σε εγκληματίες και το μετάνιωσαν πικρά. Εμείς δεν έχουμε καν την "πολυτέλεια" να μετανιώσουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος.

Όσο αφήνουμε το φασισμό τόσο αυτός προχωρά. Δεν αρκεί να χειροκροτούν αλλήλους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης. Η ΝΔ διαδήλωνε μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Γιατί δεν είπαν στο συλλαλητήριο πως οι ναζί κατέστρεψαν την Ελλάδα και φυσικά τη Μακεδονία;
Γιατί εκεί εξυπηρετούσαν τα μικροκομματικά συμφέροντα της γαλάζιας στάνης. Εκεί οι ορδές των ακροδεξιών τραμπούκων βαπτίστηκαν από τον ίδιο τον Μητσοτάκη "ειρηνικοί διαδηλωτές"! Όταν πήγαν να κάνουν ντου στη Βουλή τους παρότρυναν από τα μεγάφωνα, ενώ τους χειροκροτούσαν οι υπόλοιποι. Τι έκανε η ΝΔ; Τους στήριζε μήπως;

Με την ευκαιρία να απαντήσω σε κάτι ανόητους που βάζουν φωτογραφίες με γριές και μας λένε πως δεν υπήρχαν φασίστες, γιατί υπήρχαν γριές! Ο ναζισμός δεν είναι ακμή να βγαίνει στην εφηβεία.
Ας δουν ιστορικά ντοκιμαντέρ με παιδιά τα οποία χαϊδολογούσε το τέρας, ο Χίτλερ. Και προφανώς όσοι ναζί έφαγαν ισόβια ή τη γλύτωσαν, έφτασαν σε μεγάλη ηλικία χωρίς όμως να αλλάξουν μυαλά. Ξέρουμε επίσης καλά πως αυτοί που στήριζαν κάποτε Χούντες δεν μεταμορφώθηκαν σε σταγονίδια, αλλά παρέμειναν αμετανόητοι ρουφιάνοι και καθάρματα, που βρήκαν τρύπες στα αστικά κόμματα να χωθούν...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger