Home » , » Το διαδίκτυο "γλεντάει" τον Π. Καμμένο, με αφορμή τα "βαφτίσια" της Βόρειας Μακεδονίας

Το διαδίκτυο "γλεντάει" τον Π. Καμμένο, με αφορμή τα "βαφτίσια" της Βόρειας Μακεδονίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 | 10:34 μ.μ.

Μόνο με πλάκα και σκωπτικό τρόπο μπορείς να αντιμετωπίσεις τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες με τον Καμμένο. Οπως ακριβώς κάνουν και οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου με τις τοποθετήσεις τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενα χαρακτηριστικό δείγμα σας δίνουμε παρακάτω, πριν όμως να αναφέρουμε κάποιες εξελίξεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την γειτονική χώρα μας λένε ότι αργά σήμερα υπερψηφίστηκαν με 81 ψήφους από την Βουλή των Σκοπίων οι τέσσερις τροπολογίες που ήταν αναγκαίες για να ολοκληρωθεί η αναθεώρηση του Συντάγματος στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών'.

Το Γαλλικό Πρακτορείο κάνει λόγο για ένα «πολιτικό θρίαμβο» του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ενώ το Associated Press αναφέρει ότι οι βουλευτές της πΓΔΜ ψήφισαν υπέρ της αλλαγής της ονομασίας της χώρας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, ανοίγοντας το δρόμο για τη συμμετοχή της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ, ολοκληρώνοντας το δικό της μέρος της Συμφωνίας με την Ελλάδα. Παρόμοιες και οι τοποθετήσεις από άλλα ξένα ΜΜΕ.

Από την πλευρά του το ΚΚΕ με σχόλιο του γραφείου Τύπου του σχολιάζει: 
«Το γεγονός ότι οι πρώτοι που έσπευσαν να συγχαρούν τον κ. Ζάεφ, για το αποτέλεσμα στη βουλή της FYROM, ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και ο κ. Τσίπρας, επιβεβαιώνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών υπηρετεί τους αμερικανoΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς κι όχι την ειρήνη στην περιοχή και δεύτερον, ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος υπηρέτης αυτών των σχεδιασμών».

Από δω και πέρα η ελληνική κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να φέρει το θέμα στην βουλή, κάτι που πιθανόν να διαλύσει εντελώς τους ΑΝΕΛ, αφού ο Καμμένος ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί κάτι που δεν θα κάνουν άλλοι βουλευτές του κόμματος του που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Αναμένοντας τις εξελίξεις ας δούμε πως σχολιάζουν οι χρήστες του Ιντερνέτ την μέχρι τώρα στάση του Π. Καμμένου.















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Ιανουαρίου 2019 στις 8:00 μ.μ.

αλογος λογος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger