Home » , , » Για να μην έχουν ψευδαίσθηση πως δεν τους ξέρουμε

Για να μην έχουν ψευδαίσθηση πως δεν τους ξέρουμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 | 6:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Μακεδονομάχος επιτίθεται σε Αλβανό ρεπόρτερ γιατί τον περνάει για Σκοπιανό".
Τα αρχαία ελληνικά "πάρτε τον πούλο" και "άντε γαμήσου ρε", δείγμα του ανώτερου πολιτισμού ενός Ελληναρά, θα απευθύνονταν στο δημοσιογράφο ακόμα κι αν ξεχώριζε τον κάτοικο της Βορείου Μακεδονίας από τον Αλβανό.

Τα ούγκανα -γιατί δεν ήταν μόνο ένας- ήταν ιδιαίτερα ευγενικά και φιλόξενα, αν σκεφτούμε πως ομοϊδεάτες τους άνοιξαν το κεφάλι του μπολσεβίκου εργαζόμενου στην ΕΡΤ, καθώς -ως γνωστόν- όσοι δουλεύουν στην ΕΡΤ είναι Επαναστάτες, μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας πριν το 1917.

Κλασικός ψηφοφόρος της ΝΔ λένε κάποιοι, καθότι ανόητος και υβριστής, θα μπορούσε όμως να είναι και χρυσός ναζί, αν είχε την κατάλληλη αμφίεση: Αρχαιοελληνικούς αγκυλωτούς σταυρούς, παραλλαγή, στολή SS, ή τουλάχιστο περικεφαλαία - θώρακα και ασπίδα, φυλακτό με τις τρίχες από το μουστάκι του Χίτλερ, παράσημο του παππού του για τις υπηρεσίες στα τάγματα ασφαλείας καρφωμένο στο κοντάρι της Eλληνικής σημαίας κλπ.

Φυσικά τα σκωπτικά σχόλια των ψύχραιμων και λογικών ανθρώπων δίνουν και παίρνουν αλλά σήμερα θα καταρρίψουμε ένα μύθο. 

Το μύθο που πάνε να φτιάξουν ότι δήθεν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια δεν είχαν σχέση με το συλλαλητήριο. Ότι ήταν άσχετοι από τους υπόλοιπους διαδηλωτές οι οποίοι ήταν ειρηνικοί.
Ο λυσσασμένος "πατριώτης" αποδεικνύει το αντίθετο. Οι τραμπούκοι είναι σαρξ εκ σαρκός της εθνικιστικής μάζωξης. Ήταν οι ίδιοι που χειροκροτούσαν τους ομιλητές, που έβριζαν όλους όσους δεν ήταν σαν τα μούτρα τους, που τραγουδούσαν κάπως φάλτσα το "Μακεδονία ξακουστή" σε ρυθμό Erika.

Είναι οι ίδιοι που ζητάνε περισσότερη αστυνόμευση, που νοσταλγούν τη χούντα, όπου κοιμόνταν με τα παράθυρα ανοικτά, που θεωρούν πως πρέπει να επέμβει ο στρατός να διώξει τους Κομμουνιστές.
Αυτοί που συμμετείχαν (κάπου 60 χιλιάδες, ίσως και λίγο λιγότεροι) θέλουν να πάρουμε την Πόλη, τα Σκόπια, τη Βόρειο ήπειρο, και γιατί όχι την Περσία, την Αίγυπτο... όσα κατάκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος. 

Είναι όσοι χτυπάνε ανυπεράσπιστους, φτωχούς μετανάστες, όσοι θέλουν να τους σκοτώσουν για να μη μολύνουν την ανώτερη ράτσα του φασίστα μπαμπουίνου.
Είναι οι ομοφοβικοί νοικοκυραίοι, που θα σπάσουν στο ξύλο τον "πούστη" για να μην κολλήσουν AIDS!
Που θα δείρουν το πρεζόνι απαιτώντας ισόβια φυλάκιση, αλλά θα κάνουν τεμενάδες στο μεγαλέμπορο εφοπλιστή, ο οποίος εισάγει τόνους κόκα με το βαπόρια του.
Που θέλουν να απολυθούν οι διορισθέντες από το ΠΑΣΟΚ, ώστε να τρώνε μόνοι τους το δημόσιο χρήμα.

Είναι τα λαμόγια, οι μικροί και μεγάλοι απατεώνες, οι αδίστακτοι και οι διεφθαρμένοι.
Είναι οι φανατικοί υποκριτές, οι θεούσες, οι κήρυκες του μίσους και της ανθρωποφαγίας.
Είναι οι κόλακες των αφεντικών, τα πιόνια τους, οι αναλώσιμοι χαχόλοι. 
Είναι όλα αυτά και πολλά άλλα.

Για να μην έχουν ψευδαίσθηση πως δεν τους ξέρουμε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger