Home » , » Απαράδεκτό!: Στέρησαν στη δυνατότητα στον Π. Γαϊτάνο να μεταλαμπαδεύσει τις χριστιανικές του αρχές στους συγκεντρωμένους πατριώτες

Απαράδεκτό!: Στέρησαν στη δυνατότητα στον Π. Γαϊτάνο να μεταλαμπαδεύσει τις χριστιανικές του αρχές στους συγκεντρωμένους πατριώτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 | 7:47 μ.μ.


Δεν είμαστε παρόντες στο εθνικιστικό συλλαλητήριο για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την είδηση που διαβάζουμε στο διαδίκτυο και η οποία μας γνωστοποιεί ότι η παρουσία του "τραγουδιστή της ορθοδοξίας" στην κεντρική εξέδρα των ομιλητών, σκόρπισε στους συγκεντρωμένους "ρίγη πνευματικής ανάστασης και ανύψωσης του πατριωτικού φρονήματος".

Χριστεπώνυμο πλήθος και εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες ξέσπασαν σε δάκρυα συγκίνησης, και εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Πέτρου Γαϊτάνου, όταν αυτός τραγούδησε τον εθνικό ύμνο, συμπληρώνει η είδηση.

Οι πληροφορίες ότι συγκεντρωμένες καλόγριες ζητούσαν επίμονα από τον ευσεβή τραγουδιστή να χρησιμοποιήσει το βήμα που του προσφέρθηκε για να μεταλαμπαδεύσει τις χριστιανικές του αρχές στους συγκεντρωμένους πατριώτες, δεν έγιναν δυνατόν να διασταυρωθούν.

Κρίμα όμως. Κι αυτό γιατί όπως στο νομικό μας σύστημα η άγνοια νόμου τιμωρείται έτσι και στην επουράνια κατάσταση οι θρησκευόμενοι που διαπράττουν αμαρτίες χωρίς να το γνωρίζουν θα έχουν τις συνέπειες.

Οπότε κακός δεν προσφέρθηκε ο άμβωνας του συλλαλητηρίου στο πιστό τέκνο του θεού Γαϊτάνο να μας μεταδώσει το θεόπνευστο κήρυγμα του, που ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνει: «Ακόμα και η τεκνογονία και ο γάμος είναι αμαρτωλές καταστάσεις. Νομίζουμε ότι ο γάμος είναι απάγκιο και προορισμός. Ο προορισμός μας δεν είναι ο γάμος, ούτε η τεκνογονία. Είναι αμαρτία και αυτό».

Ελπίζουμε στο επόμενο εθνικιστικό συλλαλητήριο να μην υπάρξει αυτή η παράληψη:   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger