Home » , » Κενά μνήμης (;) από τον Αλέξη Τσίπρα

Κενά μνήμης (;) από τον Αλέξη Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 | 9:43 μ.μ.

Ενα επικοινωνιακό σόου θέλησε να δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός με την συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV και τη δημοσιογράφο Ελλη Στάη.

Αντί για οποιοδήποτε σχολιασμό της, λοιπόν, εμείς θα παραθέσουμε αυτούσιες κάποιες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ένα μικρό απόσπασμα από τα σημερινά του λεγόμενα:

«Κατά την άποψη μου δεν είναι ανίκανοι. Είναι γκάνγκστερ. Είναι κυνικοί και είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μια πολιτική αποικιοποίησης του Ευρωπαϊκού Νότου ... 
Στόχος τους δεν είναι τα δανεικά. Στόχος τους είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, ο δημόσιος πλούτος, ότι υπόσχεται μεγάλο κέρδος. Στόχος του είναι η ίδια η χώρα .. 
Το δίλημμα είναι ένα και καθαρό: Ή με την Αριστερά και τον αγώνα για την αξιοπρέπεια ή με τη Μέρκελ και τα μνημόνια. Ή με την Ελλάδα, ή με τη Βαυαρία. Ή με την ομαλότητα ή με την ανωμαλία. Αυτό είναι το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών».

Αυτά πριν τέσσερα χρόνια. Ας δούμε και τι είπε σήμερα:

«Η κ. Μέρκελ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα πράγματα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, μια από τις μακροβιότερες καγκελαρίους, πιστώνεται τα θετικά που είχε στην θητεία της. Είχαμε μια σχέση εμπιστοσύνης κανείς δεν ήθελε να κοροϊδέψει ο ένας τον άλλον. Έρχεται στην Ελλάδα διότι θεωρεί ότι είναι και δική της επιτυχία, ότι η Ελλάδα έμεινε στην Ευρωζώνη και δεν είναι πλέον μέρος του προβλήματος, αλλά της λύσης».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger