Home » , , » Εχει στηθεί "μηχανή" για να αθωωθεί ο πρώην βουλευτή της Ν.Δ και στενός προσωπικός φίλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγοράκια!

Εχει στηθεί "μηχανή" για να αθωωθεί ο πρώην βουλευτή της Ν.Δ και στενός προσωπικός φίλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγοράκια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 | 3:56 μ.μ.

Το έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν και φαίνεται ότι η εκτίμησή μας θα επιβεβαιωθεί.
Οτι δηλαδή έχει στηθεί μια "μηχανή"  ώστε ο πρώην βουλευτή της Ν.Δ και στενός προσωπικός φίλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, όχι μόνο να μην λογοδοτήσει σε δικαστήριο για τα αρρωστημένα σεξουαλικά βίτσια του - είναι κατηγορούμενος «για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής» στη Μολδαβία, όταν  υπηρετούσε εκεί σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης-, αλλά πιθανόν να τον δούμε και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ στις επόμενες εκλογές.

Κι αυτό γιατί η σημερινή είδηση μας λέει ότι για μια ακόμα φορά ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή της δίκης του με την αιτιολογία ότι, δεν έχουν κληθεί οι μάρτυρες στη Μολδαβία και δεν έχουν μεταφραστεί έγγραφα τις δικογραφίας.

Για τα όσα, στην κυριολεξία σοκαριστικά αναφέρονται στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Μολδαβίας το οποίο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Γεωργιάδης έβρισκε ανήλικα αγόρια για να τα κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του, διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση.

Την δικαστική εξέλιξη που θα έχει αυτή η υπόθεση μπορεί να την υποθέσουμε λαμβάνοντας υπ' όψιν μας την δήλωση που έκανε ο συνήγορος του Γεωργιάδη, δικηγόρος Μπιτσαξής, "ότι σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Γεωργιάδης, δεν γνώριζε την ηλικία των θυμάτων, ούτε αυτή προκύπτει με ακρίβεια, άρα δεν μπορεί να δικαστεί για πράξεις οι οποίες έχουν παραγραφεί".

Εντάξει μωρέ .... πάμπτωχα παιδάκια κακοποιούσε σεξουαλικά, δίνοντας τους λίγα δολάρια, το νεοδημοκρατικό στέλεχος, Γιατί να δικαστεί; Δεν ήταν καμιά φτωχή καθαρίστρια να πλαστογραφήσει πτυχίο δημοτικού για να βρει δουλειά ... Μην τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger