Home » , » Παιδεραστής και φίλος του Κ. Μητσοτάκη στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές;

Παιδεραστής και φίλος του Κ. Μητσοτάκη στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:14 μ.μ.

Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει η είδηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα "Κουτί της Πανδώρας" η οποία επικαλούμενοι "έγκυρες πηγές" ισχυρίζεται ότι ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ., Νίκος Γεωργιάδης και κατηγορούμενος «για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής» στη Μολδαβία. θα κοσμεί με την παρουσία του το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, στη Β΄ Αθηνών.  Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ν. Γεωργιάδης "έχει ξεκινήσει, εδώ και λίγους μήνες να δουλεύει σε ρυθμούς… προεκλογικούς"

Σε περασμένη ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε "Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής συγκαλύπτει βιαστές. Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει παιδεραστή, που έχει καθήκοντα μυστικού συμβούλου του", κάναμε μια αναφορά για την ταύτιση αντιλήψεων που υπάρχει στην ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος και στην ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν προκύπτουν θέματα "ηθικής τάξης" που αφορούν στελέχη τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και επειδή δεν μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη, μια είδηση που σε μας φαίνεται αδιανόητη, διαβάστε ένα περασμένο δημοσίευμα μας το οποίο είχε τίτλο  "Αναβλήθηκε επ' αόριστο η δίκη του Ν. Γεωργιάδη που κατηγορείται για παιδεραστία - Πρόκειται μια προκλητικότατη δικαστική απόφαση ή για μια απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος από μέλος της «καλής κοινωνίας»;".

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, θα επανέλθουμε γιατί δεν μπορεί να διανοηθούμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να αιτιολογηθεί μόνο με την προσωπική φιλία που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το στέλεχος της παράταξης του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger