Home » , » Βίτσια πολιτικών.

Βίτσια πολιτικών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 | 12:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αλέξης και Κούλης είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την αφέντρα Μέρκελ.
Ο μεν πρωθυπουργός γιατί η Μέρκελ είπε "Βόρεια Μακεδονία", όχι "Μακεδονία" σκέτο, ενώ είπε "μπράβο" στον Αλέξη που εκτέλεσε τις εντολές του ΝΑΤΟ, σαν υπάκουος σκλάβος.
"Μπράβο" κι από μένα. Σου έδωσαν κόκκαλο; Του έδωσαν καθώς η αφέντρα είπε πως δεν έγινε ανταλλαγή ονόματος και περικοπής συντάξεων, πράγμα που ξέραμε ήδη.

Οι συντάξεις, ως γνωστό, θα αρχίσουν να πετσοκόβονται μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα πως θα ονομάζονται οι γείτονες. Τι σχέση έχει άλλωστε η τοκογλυφία με την ονομασία; Μόνο δεξιά τρολ θα τα συνέδεαν.

Ο Κούλης επίσης αυτοϊκανοποιήθηκε ακούγοντας την αφέντρα του να λέει πως δεν θα τον δείρει, επειδή κοροϊδεύει τους αφελείς που τον ψηφίζουν. Επίσης επειδή η Μέρκελ "παραδέχθηκε πως οι Έλληνες δεν θέλουν τη συμφωνία". Το ότι δεν θέλαμε το Μνημόνιο, που μας επέβαλε η γκιόσα του Βερολίνου, το είπε, ή το έκανε γαργάρα; Βλέπεις Κούλη και περικοπές δεν θέλαμε, αλλά μας κόψατε τον μισθό και τη σύνταξη.

Η αυτοϊκανοποίηση πάντως βλάπτει σε μεγάλη ηλικία. Κάποιοι λένε ότι τυφλώνει - δεν βλέπουν πως ο κόσμος τους φτύνει, άλλοι ότι κουφαίνει, αφού δεν ακούν το λαό, και άλλοι ότι φυτρώνουν τρίχες στις παλάμες. Το τελευταίο όμως μάλλον είναι μύθος. Πάντως λένε πολλές τρίχες, πάρα πολλές.
Ολοφάνερα η αφέντρα ήρθε να δει τα δουλάκια της. Δεν χρειάζεται να κάνει την άγρια, τα έχει εκπαιδεύσει καλά. Όποιος και να βγει από αυτούς, θα γίνει αυτό που θέλει το Βερολίνο. Γι αυτό δεν χρειάζεται να πάρει το μέρος του ενός ή του άλλου. Είναι μια χαλαρή επίσκεψη στη Γερμανική αποικία.

Ευτυχώς υπήρξε Αντίσταση και μάλιστα έντονη κι από πολλούς. Δεν θα πω τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση, τα έχουμε πει. Θα πω πως ο κόσμος τους σιχαίνεται. Και πως πρέπει να γίνουν τα επόμενα βήματα, ώστε να απαλλαγούμε από τα αδίστακτα αφεντικά και τους διεφθαρμένους υπηρέτες τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger