Home » , » Οι πραγματικοί λόγοι που ο Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Οι πραγματικοί λόγοι που ο Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 | 8:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Ο κ. Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ξένες προς τη Νέα Δημοκρατία" είπε η Μαρία Σπυράκη, αποτυπώνοντας την έντονη ενόχληση της οδού Πειραιώς, για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η απόφαση της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της τον "ακροδεξιό ακτιβιστή" προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε σχόλια γαλάζιων κομματόσκυλων: (Σημείωση ας μη συζητούμε τώρα τις δηλώσεις ηλιθίων νεοδημοκρατών θα τα πούμε άλλη στιγμή)

"Ο Μπογδανος πρέπει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Πρόκειται για εύστροφο άτομο και μεγάλο όπλο ενάντια στους σταλινιστες. Η ΝΔ προτιμά να συζητα με τον λαϊκιστή Αυτιά για ένταξη σε ψηφοδέλτια. Σταματήστε να είστε comme il faut, δεν έχετε αντιπάλους ευγενείς αλλά λουμπεναριό".

"Συγχαρητήρια στην ΝΔ που με τις έξυπνες και γενναίες αποφάσεις της έκανε σήμερα όλο το αριστερό λουμπεναριό να πανηγυρίζει. Αν έτσι σκοπεύετε να αλλάξετε την χώρα τότε και 'μεις καλύτερα να ψηφίσουμε κάποιο άλλο κόμμα χωρίς τα δικά σας, κουραστικά πλέον, φοβικά σύνδρομα"

"Απαράδεκτη η απόφαση της ΝΔ για το #Μπογδανος ! Προφανώς αυτό που είπε ο Αντώνης Σαμαράς στο 12ο συνέδριο ότι "τα σύνδρομα ενοχής τελείωσαν" δεν έγινε κατανοητό από μερικούς. Προφανώς έχουν απαιτήσεις από εμάς τους Δεξιούς να ξαναβάλουμε πλάτη σε φοβικούς κεντρώους-φιλελέφτ έτσι;"

Όπως βλέπουμε, παραπάνω οι οπαδοί της η ΝΔ θέλουν το Μπογδάνο και ο Μπογδάνος τη ΝΔ. Γιατί ο Μητσοτάκης δεν ακούει τους νεοδημοκράτες, ;

1) Ο Μητσοτάκης δεν έχει πρόβλημα με τις δηλώσεις του φασίστα αυτές καθ' αυτές. έχει όμως πρόβλημα που ο Μπογδάνος έγλειφε τον Άδωνη και όχι τον ίδιο. Η ιεραρχία έτσι πάει περίπατο.
Οι προσπάθειες του Κούλη να ανακηρυχτεί ως Αλάθητος Πάπας της Δεξιάς κινδυνεύουν.
Ο Μπογδάνος δεν είναι πιο δεξιός από τον Άδωνη ή το Βορίδη. Δεν ξέρει όμως την ηγεσία. Στο στρατό και τη ΝΔ αυτό έχει επιπτώσεις.
Όσοι κάναμε τη θητεία μας θυμόμαστε τις καμπάνες, αν κάποιος έβαζε το λοχία πάνω από το λοχαγό...

2) Είναι μαρτυριάρης. Χάλασε την "έκπληξη" που θα μας έκανε η ΝΔ, αν ποτέ έβγαινε κυβέρνηση. Η ΝΔ έχει σκοπό να καταδιώξει όχι μόνο τους υπαλλήλους της ΕΡΤ αλλά και όλους τους υπόλοιπους, οπουδήποτε κι αν εργάζονται. Ειδικά τους δημοσίους υπαλλήλους (πλην μπάτσων - στρατιωτικών) θα τους αφανίσει. Ήταν κάτι που δεν λέγονταν, αλλά θα γίνονταν μετά την κατάληψη της εξουσίας.

Εδώ να δικαιολογήσω το Μπογδάνο. Δεν είναι "καρφί", από τη χαρά του το είπε αυτό με το τανκς. Παρόλα αυτά, αν η ΝΔ τον δέχονταν, θα σήμαινε πως θα έπρεπε να δώσει πολλές εξηγήσεις σε πάρα πολλούς. Γι αυτό το λόγο, να μην χρειάζονται να λένε πολλά, ο Χίτλερ αρνήθηκε κάποτε εισηγήσεις των ναζί που του έλεγαν ότι έπρεπε να διαφημίζει το Ολοκαύτωμα των Εβραίων! Ναι, "Μπογδάνοι" υπήρχαν και στη ναζιστική Γερμανία.

Όπως και να 'χει, αποτελεί ένα ίνδαλμα της δεξιάς. Φυσικά και νεοδημοκρατών, όπως και κάθε βλαμμένου ανθρωποφάγου. Μένει να δούμε αν η ναζιστική ή κάποια άλλη συμμορία τον αξιοποιήσει. Ο ίδιος φυσικά παραμένει στη Νέα Δικτατορία.

ΥΓ Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Φροντίζουν γι' αυτό οι "Μπογδάνοι".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger