Μπόχα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 | 9:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτά δεν είναι κόμματα. Συμμορίες μαφιόζων είναι. Τέτοια συγκέντρωση ψευτών, ληστών, απατεώνων, λαμογιών και εγκληματιών δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε. Λες και κάνουν διαγωνισμό, ποιος θα μαζέψει την περισσότερη σαπίλα. 
Τα δεκανίκια διαλύονται, αφού πρώτα εκτέλεσαν στο ακέραιο το σκοπό τους, που ήταν να λειτουργήσουν ως μαξιλάρια, για να μην πάει ο κόσμος σε κόμματα που πραγματικά θέλουν ριζικές και ουσιαστικές αλλαγές.

Φώφη, το ΠΑΣΟΚ διαλύεται. Το διαλύσατε εσείς. Κανένας δεν έρχεται σε σας, φεύγουν κι όσοι απέμειναν. Η πανικόβλητη φυγή των βουλευτών προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει ακριβώς ότι ο κόσμος σας σιχάθηκε. Κινδυνεύετε να μείνετε εκτός βουλής, γι αυτό και τα στελέχη σας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γι αλλού.

Το Ποτάμι φυσικά και δεν θα είναι στη βουλή. Αφού δεν χρειάζεται πλέον στον Μπόμπολα, έπαψε να υπάρχει. Είναι κόμμα που έγινε κατά παραγγελία επιχειρηματία κι επειδή δεν πήγαν καλά οι δουλειές του, έκλεισε το μαγαζί. 

Η Ένωση Κεντρώων είχε μπει στις προηγούμενες εκλογές. Ο κόσμος τους είδε και βλαστήμησε την ώρα και τη στιγμή που τους έβαλε στο Κοινοβούλιο. Δεν πρόκειται να ξανακάνει άλλο παρόμοιο λάθος.

Δυστυχώς οι ψηφοφόροι ψήφισαν μικρά κόμματα επειδή νόμισαν ότι θα διέφεραν και τους προέκυψαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από σπόντα. Είναι απογοητευμένοι και εξοργισμένοι με τις διάφορες τσόντες. Και πρόκειται να τιμωρήσουν σκληρά τους τσαρλατάνους. 

Οι ΑΝΕΛ (ποιοι ΑΝΕΛ;) δηλαδή ο Καμμένος και δυο τρεις άλλοι έχουν ξεφύγει εντελώς. Η μια γκάφα μετά την άλλη. Το σύνδρομο στέρησης της καρέκλας προκαλεί παραισθήσεις αλλά και γέλιο σε όσους βλέπουν τα χάλια τους.

Στο μεταξύ η ακροδεξιά συμμορία έχει ξεσαλώσει λόγω του ξεπλύματος του φασισμού από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς. Από τη μια τα κανάλια λένε υποκριτικά μπράβο στους ανθρώπους που μοιράζουν τρόφιμα στους πρόσφυγες, από την άλλη όμως κάνουν ναζιστική προπαγάνδα συκοφαντώντας μετανάστες και αγωνιστές αποκρύβοντας και δικαιολογώντας εγκλήματα μπάτσων και νεοναζί. Ακόμα μια φορά οι ναζίδες στην Ελλάδα έχουν ασυλία από την δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Τι έγινε με τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης; Περιμένουν να συγκυβερνήσουν με τη Χρυσή Αυγή για να αποφασίσουν;

ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ; Μνημόνιο 2 ή 3; Όποιος και να βγει από δαύτους (μόνος του ή με παρέα) θα συνεχίσει τη λεηλασία. Θα υπάρξουν απολύσεις, νέες περικοπές και φυσικά ξεπούλημα. Και υποτέλεια. Υποτέλεια σε τοκογλύφους κι αφεντικά, ούτε καν σε κράτη. Η αποικία Ελλάδα συνεχίζει τον κατήφορο. 
Εκτός αν ο κόσμος βάλει φρένο σε όλα αυτά. Αποφασίσει να καθαρίσει επιτέλους την κόπρο της αστικής δημοπρασίας.

Είμαι αισιόδοξος, γιατί τα επικοινωνιακά βαρελότα των διαφόρων πολιτικών σαλτιμπάγκων δεν κάνουν πια καμία εντύπωση. Ο κόσμος δεν μιλά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνει, αλλά πως περιμένει τη στιγμή που θα τους πάρει όλους αυτούς στο κυνήγι. Και τότε θα δούμε τι θα λένε οι μαϊμούδες των δημοσκοπήσεων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger