Home » , » Επιδιώκει την συνεργασία του ο Π. Καμμένος, με ναζιστές;

Επιδιώκει την συνεργασία του ο Π. Καμμένος, με ναζιστές;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 | 8:00 μ.μ.

Ξεπέρασαν και την πιο σουρεάλ σκηνοθετική φαντασία, οι παραστάσεις που παρακολουθούμε από τον κοινοβουλευτικό θίασο.

Μέχρι τώρα ξέραμε και μας το διαβεβαίωναν με κάθε τρόπο ότι οι "εκπρόσωποι του λαού" μας είναι πιστοί στις επιταγές του Συντάγματός τους και ψηφίζουν στην βουλή ελεύθερα και κατά συνείδηση. 
Χτες μάθαμε από 6 βουλευτές "παραχωρούν" την "συνείδησή" τους -με το αζημίωτο άραγε;- στις επιθυμίες του κυβερνητικού κόμματος και ότι στηρίζουν όλα τα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο μέλλον. (Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή αφού και στο παρελθόν βουλευτής μας έλεγε ότι ψήφιζε τα Μνημόνια χωρίς να τα διαβάσει).

Από κει κι πέρα η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο με τον Πάνο Καμμένο να έχει απασφαλίσει εντελώς και να παρουσιάζει τον εαυτό που με τον Τρόσκι και στους Φλαμπουράρη - Καρτερό να αναθέτει τον ρόλο του Ραμόν Μερκαντέρ.
Κι επειδή "το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" δεν αποκλείεται να έχουν βάσει οι δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι επιδιώκοντας την κοινοβουλευτική επιβίωση του, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, επιδιώκει την συνεργασία του με την κίνηση ΠΑΤΡΙΕ -ένα μόρφωμα που έχει φτιάξει ο απόστρατος στρατηγός Ε. Συνοδινός όταν αποχώρησε από ευρωβουλευτής της Χ.Α- και γι' αυτό ρίχνει γέφυρες στον πρώην βουλευτή του ναζιστικού μορφώματος Δημήτρη Κουκούτση. 
(Είναι γνωστό ότι ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της "Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης" του Συνοδινού).  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger