Home » , » Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με φορμόλη στα γραφεία της Ανδρομέδα ΑΕ

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με φορμόλη στα γραφεία της Ανδρομέδα ΑΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 | 6:04 μ.μ.


Αλλη μια ακτιβίστικη δράση του "Ρουβίκωνα" είχαμε σήμερα. Αυτή την φορά μέλη της αναρχικής ομάδας εισέβαλαν στα γραφεία της Ανδρομέδα, μιας εταιρείας που ασχολείται με την εκμετάλλευση ιχθυοπαραγωγικών μονάδων, και η οποία στην επιδίωξη της να αποκτήσει όσο γίνεται περισσότερα κέρδη, χρησιμοποιεί μεθόδους εκμετάλλευσης «προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στο περιβάλλον και στην τροφική παραγωγική αλυσίδα».
Πέταξαν φέιγ βολάν στα γραφεία της εταιρείας, ενώ έριξαν στον χώρο φορμόλη και αποχώρησαν.

Σε κείμενο που ανάρτησε στο indymedia, ο "Ρουβίκωνας", αντικρούοντας τεκμηριωμένα τους ισχυρισμούς της εταιρείας, ότι ο τρόπος που χρησιμοποιεί στην παραγωγή ψαριών, - χρησιμοποιώντας την καρκινογόνο ουσία φορμαλδεΰδη- δεν είναι επιβλαβής για την δημόσια υγεία, τονίζει μεταξύ άλλων:

Οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του περιβάλλοντος, των θαλασσών και την ακραία υποβάθμιση των ζωών μας, θα λογοδοτήσουν.

Μέχρι να σταματήσουν τα περιβαλλοντικά εγκλήματα, οι πνιγμοί «ατυχήματα», οι δωροδοκίες κρατικών υπαλλήλων από την Ανδρομέδα ΑΕ για την επιβολή της σιωπής και τον υπόλοιπο συρφετό που λυμαίνεται τη θάλασσα στο όνομα του κέρδους, θα μας βρίσκουν απέναντί τους.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους αγωνίζονται για την υπεράσπιση της φύσης σε όλο τον κόσμο.

 Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger