Home » , » Για κάποιους μια ανθρώπινη ζωή στοιχίζει λιγότερο από την αξία ενός κοτόπουλου.

Για κάποιους μια ανθρώπινη ζωή στοιχίζει λιγότερο από την αξία ενός κοτόπουλου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 | 3:51 μ.μ.

Εχει αποκτηνωθεί και μάλιστα σε τεράστιο βαθμό ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας; Για ορισμένους η αξία ενός κοτόπουλου κοστίζει λιγότερο από μια ανθρώπινη ζωή;
Αν κάποιος παρακολουθήσει τα σχόλια χρηστών του διαδικτύου που υπάρχουν κάτω από ένα βίντεο που αναφέρεται σε ένα έγκλημα που έγινε στον Σολωμό Κορινθίας, θα δώσει καταφατική απάντηση!

Συγκεκριμένα τοπική ιστοσελίδα της Κορίνθου μας πληροφορεί ότι δυο Ρομά προσπάθησαν να κλέψουν κοτόπουλα που υπήρχαν έξω από το σπίτι ενός 35χρονου άντρα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους αντιλήφθηκε και δεν δίστασε ούτε στιγμή. Πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε όχι για εκφοβισμό στους πιθανόν επίδοξους κλέφτες, αλλά για να τους σκοτώσει. Και έτσι έγινε. O ένας τσιγγάνος έπεσε νεκρός από τα πυρά του φονιά. Προσπαθώντας να συγκαλύψει το έγκλημα του ο δολοφόνος πήρε το πτώμα και το έκρυψε σε ένα λατομείο, ώσπου το ανακάλυψαν οι αστυνομικοί αναγκάζοντας τον δράστη να ομολογήσει την πράξη του.

Αυτό είναι το αστυνομικό μέρος της υπόθεσης. Το εξ ίσου τραγικό είναι η αίσθηση που αποκομίζεις διαβάζοντας τις τοποθετήσεις όσων παρακολούθησαν το βίντεο που αναφέρεται σ' αυτό το έγκλημα.
Οχι μόνο σε σοκάρει το ρατσιστικό μίσος που βγάζουν, αλλά σε αφήνει άναυδο το ότι επιδοκιμάζουν την πράξη του δολοφόνου, και μόνο "ήρωα" δεν τον χαρακτηρίζουν!

Λένε "μπράβο λεβέντη" σε ένα κάθαρμα το οποίο αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή για να μην χάσει ένα κοτόπουλο!!!

Θλίψη, προβληματισμός, στεναχώρια για το κατάντημα ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Μαρτίου 2019 στις 7:23 μ.μ.

Σχετικό: Η άποψη της Ασρτυνομίας
"Από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου διερευνήθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας 52χρονου ημεδαπού σε χωριό της Κορινθίας
Συνελήφθη ο δράστης, 35χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και 43 φυσίγγια
Το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου διερεύνησε υπόθεση ανθρωποκτονίας 52χρονου ημεδαπού, σε χωριό της Κορινθίας, με δράστη 35χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη.
Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι, χθες το απόγευμα το θύμα, μαζί με 54χρονο, τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν πουλερικά από αύλιο χώρο οικίας, έγιναν αντιληπτοί από τον 35χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 52χρονος.
Στη συνέχεια ο δράστης, με όχημα ιδιοκτησίας του, μετέφερε και απέρριψε τη σορό σε αγρόκτημα της περιοχής, όπου και ανευρέθη σήμερα το πρωί από τους αστυνομικούς.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ στην κατοχή και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και -43- φυσίγγια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος του 54χρονου ημεδαπού για κλοπή".

Πως παρουσίασε το φόνο φασιστικό site: "Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Κόρινθο: Συμμορία Ρομά επιχείρησε να εισβάλλει σε σπίτι και ο ιδιοκτήτης σκότωσε έναν από αυτούς". "...Ομάδα Ρομά επιχείρησε να μπουκάρει σε ένα σπίτι..." !!!
Τσακίστε τους δολοφόνους όπου τους βρείτε. Είναι φασίστες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger