Home » , » Τσίπηδες των λαών Αμερικάνοι.

Τσίπηδες των λαών Αμερικάνοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 | 11:30 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τσίπης: Από το αγγλικό cheap = φτηνός, φτηνιάρικος, αλλά και τσιγκούνης. Συνώνυμα στα Ελληνικά: Τσιγκούνης, τσιφούτης, καρμίρης, φτηνιάρης, φραγκοφονιάς, εξηνταβελόνης (γερο)λαδάς, σπάγκος, σπαγκοραμμένος και άλλα.

Γιατί τους λέω έτσι; Γιατί είναι! "Οι ΗΠΑ επικήρυξαν με 1.000.000 δολάρια τον γιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, Χάμζα μπιν Λάντεν, τον οποίο χαρακτηρίζει «ηγέτη-κλειδί» της Αλ Κάιντα".
Ένα εκατομμύριο, όταν τον Οσάμα τον είχαν επικηρύξει για εικοσιπέντε!

Αίσχος, αδικία! Το παιδί θέλει να μοιάσει (καθώς φαίνεται) στο μπαμπά του κι αυτοί του δημιουργούν έτσι ψυχολογικό πρόβλημα! Μόνο ένα εκατομμύριο. Ακούς εκεί... Βέβαια δεν βγαίνουν, γιατί ο Οσάμα ήταν πολύτεκνος. Τουλάχιστο 24 παιδιά! 
Αν δώσεις 25.000.000 για το καθένα, είναι 600 μύρια!

Πολλά τα λεφτά Άρη. Αν μάλιστα πάρουν σειρά κι οι λοιποί συγγενείς; Ξαδέρφια, παππούδες, θείοι, συμπέθεροι κλπ, πάει, χρεοκόπησαν οι ΗΠΑ. Ο κούκος αηδόνι στοιχίζει σήμερα η ρουφιανιά.

Α ρε Ιούδα, κορόιδο σε πιάσανε ρε! 30 ψωρο-αργύρια. Βέβαια ο Ισκαριώτης κατέδωσε αθώο.
Ξέρω όμως την αιτία αυτής της υποτίμησης. Κεσάτια, οι δουλειές δεν πάνε καλά.
Σκότωσαν βέβαια πολλούς οι πιλότοι τους, αλλά δεν πήραν τη Συρία.
Πάνε οι επενδύσεις στους μισθοφόρους τρομοκράτες. Και τώρα που θέλουν να προσπαθήσουν ξανά, σου λέει "μη χάσουμε πάλι πολλά. Να βάλουμε λίγα, να δούμε αν θα πιάσει το κόλπο".

Τι κόλπο; "Κατά τις αμερικανικές αρχές, είναι άγνωστο το πού είναι ο Χάμζα μπιν Λάντεν, αν βρίσκεται στο Ιράν, στη Συρία, ή στο Αφγανιστάν".
Μάγκες, δε μασάμε. Στο σπίτι του στη Σαουδική Αραβία κοιτάξατε, ρε 007 του πόλου; Γιατί είναι μεγάλο το παλάτι του και μπορεί να είναι σε κάνα δωμάτιο, να βλέπει κρυφά τσόντες.
Πριν αρχίσετε λοιπόν να βομβαρδίζετε τον κόσμο, φονιάδες του κερατά, ψάξτε στους συμμάχους σας. Ο μπαμπάς του κρύβονταν στο Πακιστάν, που είναι από τις πιο φιλικές χώρες των ΗΠΑ. Κι οι μαστουρωμένοι Αμερικάνοι μισθοφόροι έκαναν Γης Μαδιάμ τον υπόλοιπο πλανήτη.

Στο Ιράν πάντως δεν είναι. Κι αν ήταν ποτέ, έφυγε. Και μη σας μπαίνουν ιδέες, γιατί θα τον είχαν βρει οι Ρώσοι και θα τον είχαν κάνει τ' αλατιού, αν έμενε κι ήταν να γίνει εισβολή των ΗΠΑ γι αυτό. Ούτε στη Συρία μπορεί να είναι, γιατί ο Άσαντ πολεμά ISIS - Αλ Κάιντα και άλλες σχετικές οργανώσεις.
Αν τον έβρισκε, θα τον έστελνε στο μπαμπά του. Εκτός, αν ο τύπος κρύβεται σε κάνα λαγούμι μαζί με άλλους πληρωμένους φονιάδες από τη CIA, στις περιοχές που η Συριακή Κυβέρνηση δεν απελευθέρωσε ακόμα. Ας κοιτάξουν λοιπόν οι Αμερικάνοι πρώτα στα δικά τους μέρη κι αυτά των κοινών φίλων.

Οι Λάντεν ήταν στενοί συνεργάτες των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Κάποιοι από αυτούς συνεργάζονται ακόμα. Ό,τι κόλπα και να μεταχειριστεί η Αμερική, μετά το Ιράκ κατάλαβαν όλοι που το πάει και ποιοι κρύβονται πίσω από τρομοκρατία και τρομοκράτες. Τόσο καιρό που ήταν στη Σαουδική Αραβία και το Σουδάν δεν τον ενοχλούσε κανείς και τώρα δήθεν δεν τον βρίσκουν;
Ας τον πάρουν τηλέφωνο, το έχουν το κινητό του... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger