Home » , , » Δεν είναι νοικοκυραίοι, είναι κτήνη

Δεν είναι νοικοκυραίοι, είναι κτήνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 | 5:27 μ.μ.

Γράφει ο  nitsos175

Σιχαίνομαι τους εκμεταλλευτές. Πατάνε επί πτωμάτων για να κερδίσουν. Δεν είναι μόνο τα μεγάλα αφεντικά, οι πλούσιοι, αλλά κι οι κόλακες, οι βολεμένοι, οι χαφιέδες, οι μαυραγορίτες... Όσοι κερδίζουν από τη δυστυχία των άλλων.

Υπάρχουν χειρότεροι εγκληματίες; Μάλιστα, οι τρομοκράτες, οι λούμπεν φασίστες. Δεν θα διστάσουν να αυτοκαταστραφούν προκειμένου να κάνουν κακό. Πιο πολύ όμως οι αυτοαποκαλούμενοι "νοικοκυραίοι".
Αυτοί έχουν διαφορά με τους προηγούμενους. Βασανίζουν και σκοτώνουν από σαδισμό. Δεν το κάνουν για το κέρδος, όπως οι πλούσιοι και τα τσιράκια τους, αλλά έχουν πάθος, μίσος, γουστάρουν την καταστροφή. Είναι ανθρωποφάγοι από χόμπι, από ιδεολογία. Δήθεν φοβούνται, αλλά οι ίδιοι οι θρασύδειλοι σκορπούν τον τρόμο στους αδύναμους. 

Αυτό το είδος των καθαρμάτων δεν δίστασε να επιτεθεί σε μικρά παιδιά. Ξεσάλωσαν, αφού το αστικό κράτος, προκειμένου να σωθεί, υιοθετεί πλήρως το φασισμό.
Όταν τα πράγματα σκουρύνουν, όταν τα προβλήματα μεγαλώνουν, φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας των κυβερνώντων. Σάπιοι ως το μεδούλι θα καλέσουν την τελευταία εφεδρεία. Την ακροδεξιά, τους απόλυτα διεφθαρμένους. Για να κάνουν την πιο βρώμικη δουλειά. Να διχάσουν το λαό, να δηλητηριάσουν τους εργαζόμενους, να τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές. Να δείρουν, να καταστρέψουν, να εξοντώσουν. Όλα με τις ευλογίες όσων κυβερνούν.

Οι υποκριτές παπάδες θα ευλογήσουν τα φονικά όπλα, οι δικαστές θα βγάλουν λάδι τα κτήνη, οι μπάτσοι θα προστατεύσουν τα τομάρια, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα δώσουν το σύνθημα της επίθεσης, του διωγμού, ενώ οι αλιτήριοι ρουφιάνοι των ΜΜΕ θα ξεπλύνουν το αίμα από τα χέρια των φονιάδων.

"Είναι επιχειρηματίες, είναι γονείς"... - Είναι χειρότεροι κι από σκουλήκια! 

Αν ήταν το δικό σου παιδί και κάποιος μαλάκας του επιτίθονταν, τι θα έκανες; Σε τι διαφέρει ο βλάκας μουσουλμάνος του ISIS από το χριστιανό βλάκα που κάνει ακριβώς τα ίδια;
Όχι μόνο δεν καταδικάζεται έμπρακτα η χειρότερη μορφή βίας, αυτή εναντίον αθώων, αλλά γίνεται επίσημη πολιτική.
Το πρώτο χτύπημα το έδωσε το κράτος. Με το αίσχος των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Δεν είναι εγκληματικό να χτυπάνε παιδιά; Όπως είναι έγκλημα να φυλακίζουν αθώους. Να ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.

Διαμαρτύρονται τα παλιοτόμαρα, γιατί ο κομμουνιστής δήμαρχος δεν τους δίνει χώρο για να εκδηλώσουν. Να εκδηλώσουν τι; Το ρατσισμό; Το μίσος; Το φασισμό; Να προπαγανδίσουν το φόβο και την ανοησία; 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεχόμαστε ολομέτωπη επίθεση, έχουμε πόλεμο. Δεν σταματούν στη λεηλασία των εισοδημάτων μας, θέλουν την πλήρη υποδούλωση μας. Όχι μόνο τη δική μας αλλά και των παιδιών μας. Θα αφήσουμε τους φασίστες να αλωνίζουν;

Αναρωτιέται μετά ο αστός, γιατί πολλοί αναπολούν τον καιρό που οι αγωνιστές της Επαναστατικής Οργάνωσης 17 Νοέμβρη δρούσαν κατά της αδικίας.
Ας μας πουν ένα παιδί που χτυπήθηκε από τον Κουφοντίνα, τον Ξηρό, έστω από λάθος. Δεν υπάρχει. 
Ο Μελίστας όμως, που δολοφόνησε τον 15χρονο μαθητή Μιχάλη Καλτεζά, είναι έξω. Θα βγει κι ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο Κορκονέας, να κάνει ξανά παρέα στο συνεργό του, το Σαραλιώτη.
Να συνεχίσουν το "έργο" τους; Να "εξοστρακιστούν" και άλλες σφαίρες; Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ηρώδης! Αλλά όταν η δεξιά υπερασπίζεται ένα παιδεραστή, τι περιμένουμε;

Παλιότερα είχαμε την ΟΠΛΑ, τώρα μας ζητάνε να καταδικάσουμε τη βία. Μα την καταδικάζουμε, ιδιαίτερα όταν αφορά παιδιά. Ας κάνει το ίδιο και η δεξιά. Ας μαζέψει τα καθάρματα, τους εγκληματίες της.

Δεν είναι νοικοκυραίοι, είναι κτήνη. Οι φονιάδες του Ζακ έπαψαν να είναι οτιδήποτε άλλο από τη στιγμή που τον σκότωσαν στο ξύλο.

Ποτέ άλλωστε όλοι αυτοί δεν ήταν άνθρωποι...  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger