Home » , » Απίστευτα "πατριωτικά" νούμερα

Απίστευτα "πατριωτικά" νούμερα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 | 10:08 π.μ.


Η τύπισσα ονομάζεται Μαργαρίτα Μιχαηλίδου. Στον λογαριασμό της στο twitter μας αυτοσυστήνεται σαν  "Καθηγήτρια μουσικής, καθηγήτρια πιάνου, διεύθυνση ορχήστρας". Μας ενημερώνει επίσης ότι στις επόμενες εκλογές διεκδικεί την ψήφο του εκλογικού σώματος του Νομού Κορινθίας συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του  κόμματος "Ελληνική Λύση" του Κυριάκου Βελόπουλου.

Βλέποντας το tweet που ανάρτησε πραγματικά μένεις άφωνος. Η υποψήφια βουλευτής, προσπαθεί να αμφισβητήσει το ίδιο το βίντεο που είδαν εκατομμύρια άνθρωποι με τον ναζιστή ρατσιστή στην Νέα Ζηλανδία να μακελεύει δεκάδες μετανάστες!!! Στην ουσία δηλαδή μας μιλάει ότι πρόκειται για ... παγκόσμια συνωμοσία και οι δεκάδες νεκροί και τραυματίες ... μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ!

Εδώ πια τι να σχολιάσεις; Εδώ αυτή ξεπέρασε και τον καταδικασμένο για ατιμωτικά αδικήματα αρχηγό της, Κ. Βελόπουλο ο οποίος πέρα απ' τις τηλεπωλήσεις σκευασμάτων για "κάθε νόσο και μαλακία" πουλάει και "χειρόγραφες επιστολές του Χριστού". 

Τώρα σοβαρά. Το πρόβλημα είναι ότι θα υπάρξουν πολίτες που στις προσεχείς βουλευτικές που θα ψηφίσουν αυτά τα "νούμερα". Αν μάλιστα το πολιτικό μόρφωμα του Βελόπουλου αποκτήσει και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, όπως το παρουσιάζουν κάποιες δημοσκοπήσεις -εμείς φυσικά δεν το πιστεύουμε- τότε θα το έχουμε τερματίσει σαν χώρα και σαν λαός.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger