Home » , » Υπεύθυνη Δήλωση - Πιστοποιητικό Θρησκευτικών Φρονημάτων.

Υπεύθυνη Δήλωση - Πιστοποιητικό Θρησκευτικών Φρονημάτων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Απριλίου 2019 | 5:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση πως παπάς ζητάει από όσους θέλουν να βαπτίσουν παιδί στο ναό του να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κάνει πολιτικό γάμο, σύμφωνο συμβίωσης κλπ και βέβαια ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι!

Ρώτησα την Καλλιόπη τη Θεούσα και μου είπε πως η Επίσημη Εκκλησία διαψεύδει κατηγορηματικά πως διέταξαν κάτι τέτοιο οι Αρχιερείς.
Νομίζω πως κάποιοι παίζουν με τις λέξεις. Προφανώς και ένας Επίσκοπος, που έχει έστω μια στάλα μυαλό (εξαιρείται λοιπόν Άνθιμος, Αμβρόσιος και μερικοί άλλοι), ποτέ δεν θα προκαλούσε έτσι.
Αλλά υπάρχουν και τα Ταλιμπανιστήρια. Οι φανατικοί βλάκες, που δεν εννοούν να καταλάβουν, πως δεν είμαστε στο Μεσαίωνα.

Δεν τους κατηγορώ για την άγνοια τους. Αν θες να πας πχ σ' ένα μαγαζί, κι ο πορτιέρης σου φέρνει ένα σωρό εμπόδια ("θες γραβάτα, κουστούμι, να συνοδεύεσαι από ωραία συντροφιά κλπ"), πας αλλού.
Η συγκεκριμένη δήλωση προφανώς βλάπτει την ίδια την Εκκλησία, γιατί ο νονός θα αγανακτήσει και πιθανόν θα κατεβάσει καντήλια. Καλύτερα βέβαια για το μωρό, που δεν θα χρειαστεί να τσιτσιδωθεί, να το βουτάνε στο νερό, κι ενώ να κλαίει γιατί νομίζει πως το πνίγουν, να μην πάει κανείς να το βοηθήσει, αλλά να γελάνε! Αμ το πασάλειμμα με το λάδι; Τι μήνυμα περνά για το λάδωμα; Ξέρω όλα αυτά είναι Παράδοση κλπ.

Στοιχίζουν όμως. Και οι παπάδες που είναι ένα είδος εμπόρου, πουλάνε θρησκεία, πρέπει να τον σέβονται τον πελάτη. Τι κουτσομπολιά είναι αυτά; "Με τι γάμο παντρεύτηκες, αν είσαι γκέι"; Δηλαδή παπά, που το σκέφτηκες αυτό, αν κάποιος είναι παντρεμένος με θρησκευτικό γάμο, αλλά έχει γκόμενα είναι οκ;
Ή μήπως θα το πει; "- Ξέρετε, δεν μπορώ να βαπτίσω το παιδί, γιατί κερατώνω το "μπαμπά" με τη γυναίκα του"! Αυτή την περίπτωση και τις άλλες αμαρτίες γιατί τις παραλείψατε; 

Νονός μαφίας, επιτρέπεται. Νονός gay όχι! Αποστάτης, κάθαρμα, αρχαιοκάπηλος, παιδεραστής, καταχραστής, ψεύτης, απατεώνας, κάθε πολιτικός κηφήνας μπορεί να βαπτίσει όσα παιδιά θέλει! Αυτοί που κάνουν σύμφωνο συμβίωσης είναι το πρόβλημα;

Για ορισμένους φανατικά ηλίθιους, αυτοί! Γιατί τον παπά δεν τον ενδιαφέρει η αμαρτία, αλλά η τσέπη του.
"Ώστε δεν ψωνίζεις από το μαγαζί μου, πας και παντρεύεσαι αλλού έτσι; Ε τότε, να πας να το βαπτίσεις στο Δημαρχείο, ρε κερατά"! Όπως είπαμε, κάνουν εμπόριο, μόνο που μερικοί δεν ξέρουν τη δουλειά. Γι αυτό δεν πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες, υπάρχουν οι προϊστάμενοι. Βέβαια, αν έχεις διευθυντή το χουντικό, θα σου πει κουταμάρες.

Διότι υπάρχουν και οι φασίστες. Που θα σφάξουν τον άλλο για να του επιβάλουν τη δική τους θέληση. Που είναι τόσο αλαζόνες και τόσο καθάρματα, που σώνει και καλά θέλουν να κάνουμε ό,τι λένε αυτοί! Πως θα ντυθούμε, τι θα φάμε, με ποιον θα κάνουμε έρωτα, πότε κλπ. Ακόμα και πως σκουπιζόμαστε στην τουαλέτα! Υπάρχει θρησκεία που έχει συγκεκριμένη εντολή!

- Ρε με ποιο δικαίωμα ανακατεύεσαι στα προσωπικά μου; Με το δικαίωμα που του έδωσες ΕΣΥ αγαπητέ. Γιατί όταν πας στην "έδρα" του, να ξέρεις θα παίξει για να σου βάλει γκολ. Αλλά ενίοτε μπαίνουν και αυτογκόλ. 
Αν συνεχίσουν αυτές τις γελοιότητες, ο κόσμος θα στραφεί προς την ονοματοδοσίας κάτι αντίστοιχο με τον πολιτικό γάμο. Αυτό τρέμουν οι Αρχιερείς που έχουν μυαλό, γι αυτό το παίζουν μερικοί "μετριοπαθείς".
Αλλιώς θα είχαν ανάψει φωτιές να καίνε ομοφυλόφιλους και όσους δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο 21ος αιώνας δεν είναι Μεσαίωνας.

"Άθεη Επιστήμη, εσύ φταις...". 

Υ.Γ: Για να αποκτήσει ένα νεογνό όνομα δεν απαιτείτε βάφτιση (Αυτή μόνο θρήσκευμα σου αποδίδει). Μπορούν οι γονείς του παιδιού να κάνουν μια ληξιαρχική καταχώριση ονοματοδοσίας και να λήξει το θέμα. Αλλωστε το θρήσκευμα σύμφωνα με το Σύνταγμα, είναι ευαίσθητο δεδομένο και κανείς δεν υποχρεούται να το αποκαλύψει.
Να σημειώσουμε επίσης ότι η ληξιαρχική πράξη βάπτισης, δεν χρειάζεται για κανέναν πρακτικό σκοπό. Ούτε για εγγραφή στο σχολείο, για έκδοση ταυτότητας, ούτε για διορισμό στο δημόσιο...  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Απριλίου 2019 στις 9:22 μ.μ.

Τι να πω... Νεοι ανθρωποι νεοι γονεις δεχονται να υπογραφουν αυτες τις υπευθυνες δηλωσεις; δεν πειραζει ομως. Κρατηστε την εκκλησια και τους κρατικους υπαλληλους της σαν στρατηγικους επενδυτες του μεσαιωνα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger