Home » , » Οταν η Σοφία Βούλτεψη μας θυμίζει τον ... Αϊνστάιν

Οταν η Σοφία Βούλτεψη μας θυμίζει τον ... Αϊνστάιν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 | 5:05 μ.μ.

Ένα χαρμάνι ψευδολογίας, αναίδειας, προκλητικότητας και ψευτοτσαμπουκά περιέχει η δημόσια παρουσία της νεοδημοκράτισσας βουλευτή Σοφίας Βούλτεψη, είτε αυτή είναι στο βήμα της βουλής, είτε σε τηλεοπτικό δίαυλο.

Αυτή την φορά όμως η ηλιθιότητα της ξεπέρασε κάθε όριο σε βαθμό που να σκέπτεσαι αν συμπεριλαμβάνεται σε κανένα κατάλογο του Μαξίμου, με μυστικά κονδύλια που αποσκοπούν στην προώθηση της κυβερνητικής προπαγάνδας..

Γνωρίζεται έναν από τους διασημότερους αφορισμούς του Λ. Μπουσκάλια, αυτόν που λέει «Μην ξεχνάς πως όταν δείχνεις με το δάχτυλό σου κάποιον, τα τρία σου δάκτυλα δείχνουν τον εαυτό σου»; Δεν ξέρουμε αν αυτή την ρήση η Βούλτεψη, την αγνοεί.
Αυτό που βλέπουμε όμως είναι ότι ομολόγησε ανοιχτά ότι το κόμματά της κατασκευάζει ψεύτικες ειδήσεις γιατί σύμφωνα με την ίδια, κάτι παρόμοιο κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ!

 «Κατηγορείτε του άλλους για fake news, προφανώς θέλετε να έχετε την αποκλειστικότητα στα fake news (…) Ξέρετε έτσι γίνεται αυτό. Όταν αρχίζουν με fake news, συνεχίζουν όλοι με fake news», μας είπε στην βουλή χτες.

Επόμενο ήταν όλα τα κυβερνητικά φερέφωνα να αξιοποιήσουν αυτό το ανεπάντεχο δώρο που τους πρόσφερε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Οσο για την ανεκδιήγητη Βούλτεψη τι να σχολιάσεις; Μας θύμισε αυτό φέρεται να έχει πει Α. Αϊνστάιν: «Η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυΐας είναι ότι η ευφυΐα έχει όρια…».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger