Home » , » Αν υπήρχε κοντέρ γελοιότητας

Αν υπήρχε κοντέρ γελοιότητας

Από giorgis , Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 | 6:26 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Αν υπήρχε κοντέρ γελοιότητας αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές των αστικών κομμάτων θα το είχαν τερματίσει.
Ενας απ' αυτούς που μάλιστα θα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, είναι ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης.
Μιλάμε για ένα άτομο που στο χωριό μου θα το χαρακτηρίζαμε σαν άνθρωπο που έχει "κόψει καπίστρι".

Λογικό είναι ο κ. Τσελέντης, να θέλει να έχει την προτίμηση ψηφοφόρων, αφού διεκδικεί έδρα μια στους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας, στο ευρωψηφοδέλτιο.
Από κει και πέρα όμως, να γράφει τόσες μαλακίες και συνέχεια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο κυνήγι ψηφοφόρων, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Σχετικά πρόσφατα μας ζητούσε την ψήφο μας, επικαλούμενος την καθημερινή μάχη που δίνει με τον Εγκέλαδο. (Αλήθεια, πώς είναι να δίνεις μάχη με τον Εγκέλαδο; Βάζεις πλάτη στις τεκτονικές πλάκες για να μην τις μετακινήσει; Τον πλακώνεις στα χαστούκια για να μην μας κάνει κανένα ταρακούνημα στα καλά καθούμενα; Καλείς παπά να ξορκίσει τις επικίνδυνες προθέσεις του;).

Το τωρινό αυτολιβάνισμα της προσωπικότητάς του, όμως μας ξεπερνάει. Και μιλάμε, μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό που αναλογιζόμαστε αν έχουμε πρόβλημα αντιληπτικότητας.

"Μας γράφει, λοιπόν,  ο κ. Τσελέντης στον λογαριασμό του στο twitter: Ένα θέμα που με έχει απασχολήσει κατ΄επανάληψη, που έχω κάνει εκατοντάδες παρεμβάσεις, και ως βαθιά γνώστης του αντικειμένου είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή",  

Πραγματικά δεν καταλάβαμε απολύτως από τα γραφόμενα του κ. καθηγητή σεισμολογίας; 

Ποιος ήταν ο λόγος που τον παρακίνησε να βάλει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής; 

Ποιο είναι το αντικείμενο στο οποίο "έχει βαθιά γνώση";  

Ποιο είναι το θέμα το οποίο τον "έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη" και μάλιστα για το οποίο έχει κάνει "εκατοντάδες παρεμβάσεις; 

Η φωτογραφία που έχει αναρτήσει  μας δείχνει την πυρκαγιά την "Παναγία των Παρισίων", αλλά αυτό δεν μας βοηθάει να προσανατολίσουμε κάπου την σκέψη μας.

Ποιος άραγε να είναι ο "χρησμός" του υποψηφίου ευρωβουλευτή με τον οποίο επιδιώκει ψηφαλάκια;; 
Υπάρχει ή έγραψε μια καραμπινάτη παπαρολογία σε μια προσπάθεια του να τσιμπήσει κανέναν αφελή ψηφοφόρο. Προφανώς το δεύτερο συμβαίνει.    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger