Home » , » Πρόταση σε Πλεύρη, Βορίδη, Αδωνη να "τιμήσουν" την σημερινή "επέτειο"

Πρόταση σε Πλεύρη, Βορίδη, Αδωνη να "τιμήσουν" την σημερινή "επέτειο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Απριλίου 2019 | 2:22 μ.μ.

21 Απρίλη σήμερα και έχουμε δεδομένο ότι μια σειρά πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα αναπολούν με νοσταλγία το "νόμο και την τάξη", που βασίλευε στην χώρα μας όταν κυβερνούσε η "εθνοσωτήριος επανάστασις" των συνταγματαρχών.

Επειδή ανάλογες εποχές είναι χλωμό να επιστρέψουν, και μια τέτοια "επέτειος" θα ήταν προδοσία της "ιστορικής μνήμης" τους να μην την "τιμήσουν", εμείς τους έχουμε έτοιμη πρόταση.
Η ιδέα μας έρχεται από τη "προοδευτική" Γαλλία του "δημοκράτη" Μακρόν και έτσι κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει σαν θιασώτες των μεθόδων που χρησιμοποιούσε το καθεστώς του Παπαδόπουλου για να επιβάλλει τον "Νόμο και την Τάξη".

Η πρόταση μας, λοιπόν, εστιάζεται στο εξής. Τιμώντας την σημερινή "μεγάλη επέτειο" της 21ης Απριλίου, να συντάξουν πρόταση και να την καταθέσουν για ψήφιση στην "εθνική αντιπροσωπία", ώστε η αστυνομία να προμηθευτεί "κανόνια εκτόξευσης μεθυλενίου".
Τι είναι αυτά; Κάτι μεγάλα οχήματα που εκτοξεύουν προς τους διαδηλωτές ένα μπλε υγρό που στιγματίζει το δέρμα και τα ρούχα τους.
"Μαρκάρονται" έτσι, και οι μπάτσοι τους εντοπίζουν πολύ εύκολα. Τους συλλαμβάνουν και τους οδηγούν ... για τα περαιτέρω. Οπως ακριβώς έκαναν χτες οι Γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις.

Μ' αυτόν τον τρόπο, Βορίδης, Αδωνης, Πλεύρης κ.α απ' την μια θα τιμήσουν τους ιδεολογικούς προγόνους τους, δείχνοντας ότι μένουν πιστοί στον ιδεολογικό τους προσανατολισμό και απ' την άλλη θα απευθυνθούν στο εκλογικό ακροατήριο των νοσταλγών της δικτατορίας των συνταγματαρχών.

Καλή ιδέα δεν τους δίνουμε;

Ας τους χαρίσουμε και ένα δημοτικό άκουσμα που θα τους "ενθουσιάσει" μέρα που είναι:
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Απριλίου 2019 στις 3:23 μ.μ.

Τι μπουμπουκια ειναι αυτα??? "και η αλλη παλι ειπε τετοια χονδρομαλα....?" σε τι χωρα ζω...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger