Home » , » Από το Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4 (Aktion T-4), στο πρόγραμμα Π-65.

Από το Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4 (Aktion T-4), στο πρόγραμμα Π-65.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 | 11:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι ναζί έχουν προηγούμενα με τους ανθρώπους, το ίδιο και οι νεοφιλελέρες. Οι ναζί θέλουν να εξοντώσουν τις μειονότητες. Οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι είναι πιο νεοδημοκράτες, θέλουν να αφανίσουν την πλειοψηφία.

Και οι δυο μορφές του αδίστακτου, διεφθαρμένου καπιταλισμού συμφωνούν, πως τα χρήματα, που δίνονται σε συντάξεις, επιδόματα κλπ, είναι "πεταμένα λεφτά". Πως το πρόβλημα δεν είναι η αδικία, η άνιση κατανομή του πλούτου, δεν είναι οι εκμεταλλευτές βαθύπλουτοι κηφήνες, αλλά τα φτωχά θύματα τους!

"Οι δαπάνες που συνδέονται με τη γήρανση του πληθυσμού ... ιδίως οι δαπάνες για συντάξεις καθώς δαπάνες για υγειονομική περίθαλψη και μακροχρόνια φροντίδα - προβλέπεται να μειωθούν στην Ελλάδα κατά 4,6% του ΑΕΠ έως το 2040 και κατά 6,4% του ΑΕΠ έως το 2070"
Ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

"Εάν δεν αντιμετωπιστεί η αύξησή τους, (λένε τα όρνεα) οι εν λόγω δαπάνες θα φθάσουν σε πολύ μεγάλο ύψος μακροπρόθεσμα".
 Οπότε ή τα χρέη θα πληρωθούν ή οι συντάξεις! Ξέρουμε καλά τι προτιμάνε τα αστικά κόμματα. Ειδικά η ΝΔ έχει έτοιμη τη λύση από τον γνωστό Αποστάτη, Επίτιμο των βρικολάκων, ένα από τους πιο αδίστακτους πολιτικούς, το μπαμπά του Κούλη: Τη φυσική εξόντωση των συνταξιούχων.

Ο μπαμπάς του σημερινού καταλληλότερου δήμιου είχε παραπονεθεί πως δυστυχώς δεν πεθαίνουν νωρίς οι άνθρωποι!
Το πρόγραμμα της ΝΔ λοιπόν, έρχεται να το "διορθώσει" αυτό! Ο Κούλης με υπερηφάνεια θα κάνει ένα πρόγραμμα ευθανασίας ειδικά για τους Έλληνες συνταξιούχους, ώστε να μείνουν περισσότερα χρήματα για πλιάτσικο.

Θα μου επιτρέψει να βαπτίσω το πρόγραμμά του σε Π-65 από την οδό Πειραιώς, που είναι τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. ή το "Πεθαίνεις στα 65 και δεν παίρνεις ποτέ σύνταξη".
Το πρόγραμμα είναι γνωστό: Σε πρώτη φάση κατάργηση ορισμένων επιδομάτων ή μείωση κάποιων άλλων με τελικό στόχο να σταματήσει το κράτος να δίνει λεφτά στους ανήμπορους και τους εξαθλιωμένους. 
Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι δολοφονία, η ΝΔ όμως υποστηρίζει πως βγάζει τους φτωχούς από τη μιζέρια τους μια κι έξω. Όπως το βαφτίσει κανείς.

Το ισχυρίζεται ο ίδιος ο φύρερ της γαλάζιας συμμορίας. Αν διαιρέσεις πχ όσα λέει προεκλογικά πως θα δώσει από τον προϋπολογισμό για το ΚΕΑ με τον αριθμό των δικαιούχων, θα δεις πως το 200αρι θα γίνει κατοστάρικο. Τι "φιλανθρωπία" για κάποιον που το κόμμα του χρωστά πάνω από 200 μύρια!

Η σύνταξη θα πέσει τα 360 ευρώ με τελικό στόχο το συμβολικό ποσό των 80 ευρώ. Η ΝΔ θεωρεί πως στο μέλλον 80 ευρώ είναι υπεραρκετά για θηλιά, μαχαίρι, ποντικοφάρμακο... ό,τι επιθυμεί τέλος πάντων ένας συνταξιούχος για να τους αδειάσει τη γωνιά. 
Φυσικά υγεία, ασφάλιση κλπ θα έχουν μόνο όσοι πληρώνουν. Όποιος δεν πληρώνει δεν ζει. Ζούνε μόνο τα πλούσια παράσιτα εις βάρος μας.

- Κι οι εργαζόμενοι; Ας πρόσεχαν τι ψηφίζουν στις κάλπες. Τα ψιλά γράμματα στο ψηφοδέλτιο της δεξιάς λένε πως έχουν δικαίωμα να μας ληστέψουν να μας βασανίσουν κι έπειτα να μας ξεκάνουν.

Επειδή όμως πολλοί πήραν χαμπάρι το Μητσοτάκη, τον περιμένει στις εκλογές μεγάλη έκπληξη και δυσάρεστη για τον ίδιο.
 Όχι τίποτε άλλο θέλω να δω τι δικαιολογίες θα βρουν μετά οι δημοσκόποι. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger