Home » , » "Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο;" - Οι χρήστες του twitterσχολιάζουν την συνέντευξη που πήρε ο Ν. Χατζηνικολάου από τον Β. Μαρινάκη

"Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο;" - Οι χρήστες του twitterσχολιάζουν την συνέντευξη που πήρε ο Ν. Χατζηνικολάου από τον Β. Μαρινάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 | 6:01 μ.μ.

Δεν έτυχε να παρακολουθήσουμε την ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου. Τα δημοσιεύματα πάντως στα φιλοκυβερνητικά έντυπα κάνουν λόγο ότι "αυτό δεν ήταν συνέντευξη, περισσότερο με διαφημιστική καταχώριση έμοιαζε" και ότι "ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν… υπέρ το δέον προετοιμασμένος για τη διαδικασία, μια και απλώς διάβαζε τις ήδη γραμμένες απαντήσεις".

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει ότι Βαγγ. Μαρινάκης που «ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης», «"βγαίνει μπροστά" ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα "στημένα"».

 Εμείς πάντως αυτό που απολαύσαμε ήταν οι εύστοχες τοποθετήσεις χρηστών του twitter που σχολίαζαν τα όσα διαδραματίστηκαν σ' αυτή τη συνέντευξη.
Κι εντάξει να πεις απλώς ότι ήταν μια συνέντευξη, όπως αυτή που έκανε ο Προτοσάλτε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο παρελθόν, όταν ο δημοσιογράφος του Σκάι δεχόταν ραβασάκια για ποιες ερωτήσεις θα υποβάλλει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Αυτό είχε αποκαλυφθεί από γκάφα με βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ρ/σ του Αλαφούζου).
Να είναι όμως τόσο ξεκάθαρα στημένη η συνέντευξη που πήρε ο "έγκριτος" δημοσιογράφος;

Να παραλλάξουμε, λοιπόν, την καταπληκτική ατάκα του Σπύρου Καλογήρου στον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία "Λόλα" και να πούμε "Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο;".
Τουλάχιστον αυτό αφήνουν να ευνοηθεί αρκετοί χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι σχολιάζουν την συνέντευξη.















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger