Home » , , » Μας κάνει "μαθήματα ευπρέπειας" και η Ντόρα!

Μας κάνει "μαθήματα ευπρέπειας" και η Ντόρα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 | 10:29 μ.μ.


Ακούσαμε σήμερα την Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της βουλής να γίνεται κήνσορας και τιμητής της πολιτικής μας ζωής, και να κάνει υποδείξεις προς τους συνάδελφους/ισες της, απευθυνόμενη κύρια στους κυβερνητικούς βουλευτές για το πώς θα έπρεπε να είναι ο πολιτικός λόγους τους.

Μάλιστα. Αρχικά μήπως θα έπρεπε να μας δώσει μια εξήγηση γιατί χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε να είναι ενοχλημένος ότι του αποδόθηκε -κατά λάθος- ότι είναι κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη; Είναι επιλήψιμο αυτό; Ρωτάμε γιατί ο κατηγορούμενος σαν ναρκέμπορας εφοπλιστής εκδότης έχει παντρέψει την Ντόρα, ενώ η ίδια έχει βαφτίσει το παιδί του Μαρινάκη.
Προφανώς για την ίδια θα είναι μικροπολιτική να τις ασκήσει κανείς κριτική για τις "κοινωνικές επαφές" όπως αυτές που είχε με τον Χριστοφοράκο και έχει σήμερα με τον Μαρινάκη.

Αλλά ας απαντήσει η Ντόρα σε μια άλλη πιο βασική ερώτηση. (Για τις προσωπικές σχέσεις και την δημόσια εκτίμηση που έχει εκδηλώσει  για τα στελέχη της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου δεν θα κάνουμε καμιά αναφορά).
Η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος χρησιμοποίησε τον ψευδή ισχυρισμό ότι ο πατέρας του Τσίπρα δημιούργησε περιουσία κάνοντας δουλειές με το καθεστώς της Απριλιανής δικτατορίας εντάσσεται στην τακτική της Ν.Δ η οποία σύμφωνα με την ίδια "έχει επιλέξει να σταθεί στο επίπεδο ανταλλαγής πολιτικών επιχειρημάτων";  

Είπαμε, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει τον "πρέπον κομματικό πατριωτισμό' αλλά ας μην υποτιμάει τόσο κατάφωρα την νοημοσύνη μας. Ανούσιο καυγά έκαναν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ πετώντας οι ομιλητές τους "πιασάρικες" κορώνες για την δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger