Home » , » Μια λεπτομέρεια με σημασία

Μια λεπτομέρεια με σημασία

Από giorgis , Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 | 4:38 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Μια πληροφορία που μας μετέφερε αστός δημοσιογράφος, αναφέρει ότι μετά την χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του αρχηγού της Ν.Δ., επικρατεί αναστάτωση στο εσωτερικό της Ν.Δ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπως ισχυρίστηκε ο "στρατηγός" επικοινωνίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφο-εκδότη, ο Μητσοτάκης με την τοποθέτησή του για εφταήμερη εργασία αιφνιδίασε τους πάντες.

Ασχετα αν μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε, η Ν.Δ με ανακοινώσεις, δηλώσεις στελεχών της και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, το αναμφισβήτητο αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ένα επικοινωνιακό πλήγμα η Ν.Δ., που πιθανόν να έχει αντανάκλαση και στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν έχει νόημα να κάνουμε αυθαίρετες υποθέσεις, σχετικά με την συγκεκριμένη τοποθέτηση του Κ. Μητσοτάκη. Εχει σημασία όμως να σταθούμε σε μια "λεπτομέρεια", απ' την χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα και η οποία πέρασε απαρατήρητη από όλα τα ΜΜΕ.

Είπε επί λέξη ο πρωθυπουργός: "Εμείς βάλαμε τάξη στα δημόσια οικονομικά και βάλαμε τάξη και στο, πάρτι που γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο δημόσιο ταμείο".
Προσέξτε. Δεν είπε, εμείς εξαλείψαμε ή σταματήσαμε το πάρτι που γινόταν στο δημόσιο ταμείο. (Προφανώς εννοούσε τα μίζες, τα λαδώματα την λεηλασία που γινόταν στο δημόσιο χρήμα). 
Είπε απλώς ότι έβαλαν τάξη ... σε ένα πάρτι που λογικά συνεχίζεται.
Τόμπολα 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger