Home » , » Συμβούλιο της Εκμετάλλευσης (ΣΤΕ)

Συμβούλιο της Εκμετάλλευσης (ΣΤΕ)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 | 9:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το συμβούλιο της ολιγαρχίας αποφάσισε και διέταξε πως ότι κλάπηκε από τους υπαλλήλους τα προηγούμενα χρόνια καλώς κλάπηκε ενώ φταίνε οι ίδιοι οι υπάλληλοι, που έκαναν κλέφτες έντιμους πολιτικούς.
Το συμβούλιο της υποκρισίας βέβαια είχε φροντίσει πριν να κατοχυρώσει τις αποδοχές μπάτσων δικαστών κλπ - κλπ ώστε κι αν ακόμα διαμαρτυρηθεί κάποιος, να τον βάλουν μέσα.
Εύγε εντιμότατοι. Νόμιμη και συνταγματική η κατάργηση, νομιμότερη και σύμφωνη με κάθε λέξη του αστικού Συντάγματος, η λεηλασία. 

Φυσικά ακόμα και το αστικό Σύνταγμα έγινε μ αυτό τον τρόπο κομφετί, να το ρίχνουμε στους μασκαράδες της Βουλής. Γιατί το Σύνταγμα μιλάει για Ισότητα κι αφού παίρνουν "δώρα" κάποιοι εργαζόμενοι, πρέπει να παίρνουν όλοι.
Σ' αυτό όμως ο Μητσοτάκης έχει τη λύση: Θα κόψει τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματα αδείας κλπ από όλους. Να μην παίρνει κανείς, να μείνουν περισσότερα για πλιάτσικο από τα κομματόσκυλα. Υπέροχα νέα, αν είσαι ανθρωποφάγος.

Το συμβούλιο λοιπόν αποφάσισε. Το περιμέναμε, έχει κάνει τόσα άλλωστε στο παρελθόν. Με την ΕΡΤ, τα Μνημόνια, τις Παραγραφές, την Κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας κι ένα σωρό παρόμοιες νόμιμες αποφάσεις. Νόμιμες φυσικά εφόσον ισχύει ο νόμος της ζούγκλας. Κι ενώ ψηφίζουμε κάθε φορά για Ταρζάν και Τζέιν μας προκύπτει συνέχεια η Τσίτα! Τι τα θες όμως καλέ μου ψυχοφθόρε;
Μαϊμού Δημοκρατία είναι δυνατόν να πάρει σοβαρές αποφάσεις; Μια μπανάνα, δώστε στις μαϊμούδες μια μπανάνα!

Και στους εργαζόμενους τι θα δώσουν; Ξύλο καρδιά μου! Τζάμπα ξύλο. Βέβαια όχι και τόσο "τζάμπα", οι μπάτσοι πληρώνονται. Κι οι δικαστές επίσης. Τα δικά τους τα παίρνουν όλα.
- Οι υπόλοιποι; - Ας γινόμασταν δικαστές. Αν όμως τελικά γίνουμε; Αν - λέμε αν- αποφασίσουμε να κάνουμε Λαϊκή Δημοκρατία και Λαϊκό Δικαστήριο; 
Τότε ποιοι θα είναι ένοχοι και ποιοι αθώοι; Στο ξαναλέω: Νόμος είναι το Δίκιο Του Εργάτη. Μ' έναν αστερίσκο, μια υποσημείωση: Να διεκδικήσει το δίκιο του ο ίδιος ο εργαζόμενος. Γιατί αν περιμένει από αστούς, "Σώθηκε"!

"Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους..." Στο λέει το τραγούδι. Σήκω να βγεις στους δρόμους και μην περιμένεις από χορτάτο να ενδιαφερθεί για τους πεινασμένους. Όσοι τρώνε, κάθονται και δεν μιλάνε, αφού είναι μπουκωμένοι. Οι υπόλοιποι πρέπει να διεκδικήσουμε το φαγητό μας. Αλλιώς πεθαίνουμε της πείνας και μας τρώνε τα κοράκια και τα υπόλοιπα αρπακτικά. 

Καταλάβαμε όλοι επιτέλους γιατί υπάρχει αυτή η ριμάδα η διάκριση των εξουσιών: Η κυβέρνηση για να εκτελεί εντολές πλουσίων κηφήνων, η Βουλή για να νομοθετεί νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα των πλουτοκρατών, οι δικαστές για να τους επικυρώνουν και να καταδικάζουν όσους τυχόν αγωνίζονται, οι μπάτσοι για να βαράνε όσους διαμαρτύρονται, οι παπαγάλοι της προπαγάνδας για πλύση εγκεφάλου και ξέβγαλμα του φασισμού ενώ οι παπάδες ευλογούν όλους τους παραπάνω. 
Αμήν! 

- Τι κάνουμε τώρα; Καλό θα ήταν να μην το δεχτούμε, να πούμε τη γνώμη μας για τις αποφάσεις τους. Το ότι αποφάσισαν κάποιοι ότι οι ανθρωποθυσίες είναι νόμιμες, δεν σημαίνει πως πρέπει σώνει και καλά να κάτσουμε να μας ξεκάνουν.

Μην την πατήσουμε σαν τους Ατζέκους και τους Μάγια, που τους σκότωναν πρώτα οι Ιερείς τους και μετά οι Ισπανοί.
Μη φοβάστε, ο ήλιος θα βγει και χωρίς να μας φάνε...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger