Home » , » Κυνισμός και Θατσερική λογική στην διακαναλική συνέντευξη Μητσοτάκη - Το πρώτο διαφημιστικό σποτ της Ν.Δ -Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν

Κυνισμός και Θατσερική λογική στην διακαναλική συνέντευξη Μητσοτάκη - Το πρώτο διαφημιστικό σποτ της Ν.Δ -Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Μαΐου 2019 | 5:41 μ.μ.

Αν το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν φτιάξει προεκλογικό σποτάκι με αποσπάσματα από τα όσα είπε σήμερα, στην διακαναλική του συνέντευξη, ο αρχηγός της Ν.Δ, θα έχει διαπράξει γκάφα αντίστοιχου μεγέθους μ' αυτή που έκανε όταν πρόβαλε τον Μεταξά, σαν σημαντική ελληνική προσωπικότητα στο πρώτο του διαφημιστικό βιντεάκι.

Τέτοιο κυνισμό και Θατσερική αντίληψη δεν νομίζουμε ότι έχουμε ξανασυναντήσει προεκλογικά.
Αλήθεια, οι λογογράφοι του έχουν αντιληφθεί τί μήνυμα πέρασε με αυτή του την τοποθέτηση ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός;

Ολη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη εστιάστηκε σε δυο πυλώνες. Επιστροφή σε εργασιακές συνθήκες γαλέρας, χειρότερες ακόμα και από τις σημερινές και "τάξη και ασφάλεια", όπως την εννοούσε η δεξιά παράταξη στα μετεμφυλιακά χρόνια.

Μιλάμε ότι ο τύπος έκανε απίστευτες ομολογίες, σε τέτοιο βαθμό αντιλαϊκές που φτάνεις να αναρωτιέσαι αν τον πληρώνει το κυβερνητικό κόμμα για να του κάνει τέτοιες αβάντες.
Σχεδόν ομολόγησε ότι και τα ψίχουλα που υποσχέθηκε ότι θα δίνει ο Τσίπρας -με μορφή 13ης σύνταξης- στους συνταξιούχους με δική του κυβέρνηση θα γίνουν παρελθόν ενώ ονειρεύεται δουλοκτητικές εργασιακές συνθήκες με τους εργαζόμενους να δουλεύουν 7 μέρες την βδομάδα. Ετσι φαντάζεται τον "κόσμο ο οποίος ξημερώνει μπροστά μας"!

Παράλληλα ευαγγελίζεται ότι θα εξουδετερώσει στην ψύχρα τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα, αφού σύμφωνα με τον ίδιο "το ζήτημα δεν είναι να κρατάμε ανθρώπους εξαρτημένους από τα επιδόματα, αυτό ανακυκλώνει την φτώχεια".
Την ίδια στιγμή προαναγγέλει ότι θα εντείνει την κρατική καταστολή αγοράζοντας 1000 (!) νέα περιπολικά, προσλαμβάνοντας 1.500 (!) νέους μπάτσους (του διέφυγε προφανώς ότι οι μπάτσοι αποφοιτούν από τις σχολές της ΕΛΑΣ και δεν "προσλαμβάνονται") ενώ θα επαναφέρει την ομάδα ΔΕΛΤΑ και θα ενισχύσει τη ΔΙΑΣ. (Μιλάμε για μπάτσους που έχουν κατηγορηθεί  για απόπειρα ανθρωποκτονίας, άσκηση παράνομης βίας από κοινού και κατ’εξακολούθηση, βασανισμούς πολιτών και κατάχρηση εξουσίας, ότι τα κτήνη αυτά έκοψαν με σαδισμό δάχτυλο διαδηλωτή και πολλές άλλες εγκληματικές ενέργειες).

Ας μην συνεχίσουμε εμείς. Καλύτερα να δώσουμε τον λόγο στους χρήστες του twitter και αρχικά στον Bloopers Team (snb) που έφτιαξε και μας παρουσιάζει το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ.
  













Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Μαΐου 2019 στις 7:29 μ.μ.

Οταν ακους νομος και ταξη ανθρωπινο κρεας μυριζει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger