Home » , » Η ξεφτίλα του Μητσοτακέικου. - Σε σχέση με τον αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα - Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν

Η ξεφτίλα του Μητσοτακέικου. - Σε σχέση με τον αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα - Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Μαΐου 2019 | 7:26 μ.μ.

Ας ξεκινήσουμε απ' τα "εύκολα". Αρχικά κάποιος απ' το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να υποδείξει στον "στρατηγό" επικοινωνίας της Ν.Δ., Τάκη Θεοδωρικάκο, να παρέμβει για να είναι στην ίδια συχνότητα οι δηλώσεις που κάνει το Μητσοτακέικο σχετικά με τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.
Είναι τόσο αντιφατικές μεταξύ τους που ουσιαστικά καταντούν καταγέλαστα τα στελέχη της Ν.Δ.

«Δεν μπορεί ο Κουφοντίνας να εκβιάζει 10 εκατομμύρια Ελληνες» γράφει στον λογαριασμό του στο twitter, ο Κώστας Μπακογιάννης.
«Επί κυβερνήσεως Τσίπρα η δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται» δηλώνει στο τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου, η Ντόρα Μπαγογιάννη.
Ερχεται όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κρήτη που βρίσκεται σε προεκλογική περιοδεία, για να "αδειάσει" και τους δυο: «Το κράτος δικαίου, η δημοκρατία δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται», δηλώνει ο αρχηγός της Ν.Δ.

Το παραπάνω σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί και παραπολιτικό και δεν είναι η ουσία. Το βασικό είναι άλλο.
Την στιγμή που ακόμα και αστοί επιστήμονες με τελευταίο παράδειγμα τον Αλέξη Κούγια, έμμεσα δηλώνουν ότι η στέρηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα είναι μια μεθόδευση που κουρελιάζει τον νομικό τους πολιτισμό, δεν μπορεί κάποιοι να σφυράνε αδιάφορα.
«Πρέπει να πάρει άδεια, (σ.σ ο Δ.Κ) είμαι κατηγορηματικός», είπε χαρακτηριστικά ο αστός νομικός, ενώ χαρακτήρισε νόμιμη την της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να ζητήσει αναίρεση της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου που είχε αρνηθεί την άδεια στον Κουφοντίνα. (Η απόφαση του Α.Π θα εκδοθεί την Τρίτη)

(Παρόμοιες απόψεις με του Α. Κούγια, είχε εκφράσει δημοσίως και ο πρώην ανεκδιήγητος υπουργός Γιάννης Πανούσης. Ο τύπος αυτός διατέλεσε καθηγητής πανεπιστημίου στον κλάδο της εγκληματολογίας και έχει ολοκληρωμένη επιστημονική άποψη γι' αυτό το θέμα).

Πέρα απ' αυτά όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Οι ενημερωτικές ιστοσελίδες μας έχουν συνηθίσει να αναφέρονται στις τοποθετήσεις χρηστών του twitter, οι οποίες προκύπτουν μετά από δηλώσεις επωνύμων.
Στην περίπτωση όμως της παρέμβασης του Κώστας Μπακογιάννη, για την άδεια του Κουφοντίνα, γιατί δεν το έκαναν;

Ο λόγος είναι ευνόητος και τον αντιλαμβανόμαστε παρακάτω από μερικά σχόλια που απάντησαν στο τουιτάρισμα του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας:












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger