Home » , » Οι "άριστοι" υποψήφιοι βουλευτής της Ν.Δ., τους οποίους προωθεί ο Αδωνις

Οι "άριστοι" υποψήφιοι βουλευτής της Ν.Δ., τους οποίους προωθεί ο Αδωνις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 | 8:54 μ.μ.


Είναι γνωστό ότι ο Α. Γεωργιάδης άσκησε στον Κ. Μητσοτάκη "Αφόρητες πιέσεις ώστε να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική ο στενός του συνεργάτης Σταμάτης Πουλής", όπως έγραφε εφημερίδα που πρόκειται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεπώς  γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Να θυμίσουμε ότι ο Σ. Πουλής ήταν πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου λόγω των ποινικών  διώξεων που έχουν ασκηθεί εναντίον του,  κάποιες απ' τις οποίες είναι και κακουργηματικού χαρακτήρα (Διαβάστε εδώ).
(Η πιο βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι ότι σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του "άριστου" Πουλή είχε πιστωθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ 243.000 ευρώ, το οποίο δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και για το οποίο δεν κατέθεσε ποτέ δήλωση πόθεν έσχες).

Τα παραπάνω σε γενικές γραμμές είναι γνωστά. Αυτό που πιθανός αγνοείται- ούτε εμείς το γνωρίζαμε είναι το γεγονός που μας κοινοποιεί -με ηλεκτρονικό του μήνυμα- σύντροφος αναγνώστης.
Μας γράφει ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, εκτός απ' τον Σ. Πούλη,  "έχει πάρει στις πλάτες" του, και τον υποψήφιο βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετά την απόφαση του κόμματός του, να ανακαλέσει προηγούμενη απόφασή του, και έτσι σήμερα η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης διεκδικεί κοινοβουλευτικό έδρανο.

Οπως μας αναφέρει, λοιπόν ο φίλος αναγνώστης μας, όλος ο προσωπικός εκλογικός μηχανισμός του Αδωνι Γεωργιάδη, έχει στρατευτεί με σκοπό να γνωρίσει επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που κάνει την 1η Ιούλη ο υποψήφιος βουλευτής, ο άνθρωπος πολυμηχάνημα -και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος- Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Υ.Γ Γνωστό πρόσωπο του αναγνώστη μας, δέχτηκε τηλεφώνημα από το πολιτικό γραφείο του Αδωνι με την "παράκληση", εκ μέρους του αντιπροέδρου της Ν.Δ., να παρευρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση του Μπογδάνου.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger