Home » , » "Γλέντι" από τους χρήστες του twitter, μετά την απόφαση της Ν.Δ να κόψει απ' τα ψηφοδέλτια της τον Κ. Μπογδάνο

"Γλέντι" από τους χρήστες του twitter, μετά την απόφαση της Ν.Δ να κόψει απ' τα ψηφοδέλτια της τον Κ. Μπογδάνο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 | 5:06 μ.μ.

Προφανώς οι χρήστες του διαδικτύου δεν θεώρησαν πειστική την αιτιολογία της Μαρίας Σπυράκη για τους λόγους που δεν έπρεπε να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Να θυμίσουμε ότι η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε "ξένες συμπεριφορές προς την Ν.Δ", την προτροπή Μπογδάνου σε οπαδό της Χρυσής Αυγής να "ψηφίσει σωστά" ώστε μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και την ενδεχόμενη επικράτηση της Ν.Δ., να εμφανιστούν τανκς στο ραδιομέγαρο, της ΕΡΤ.

Κι αφού, λοιπόν, τα λεγόμενα της Σπυράκη, με τα οποία εξανεμίστηκε κάθε πιθανότητα να δούμε τον Μπογδάνο εθνοπατέρα -τουλάχιστον με την παράταξη της Ν.Δ- δεν θεωρήθηκαν επαρκή για τους θαμώνες του twitter, ανέλαβαν οι ίδιοι με τις τοποθετήσεις τους να δώσουν απάντηση γι΄αυτή την επιλογή της Ν.Δ.
Δεν αρκούνται όμως μόνο σ' αυτό. Αφού εκφράζουν την συμπαράσταση τους στον Αδωνη Γεωργιάδη, που βλέπει να αποβαίνουν άκαρπες όλες οι προσπάθειες του να έχει δίπλα του στα βουλευτικά έδρανα έναν άξιο μαχητή της παράταξης του, κάνουν και υποδείξεις στον Μπογδάνο για την μετέπειτα πολιτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσει.

Και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις κάποιες απ' τις παρεμβάσεις χρηστών του twitter δεν είναι διατυπωμένες με τον πιο κόσμιο τρόπο.

Ενα μικρό δείγμα παρακάτω:





















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger