Home » , » "Τα ύστερα του κόσμου" - Η Ντόρα αποδοκιμάζει τα πολιτικά ρουσφέτια

"Τα ύστερα του κόσμου" - Η Ντόρα αποδοκιμάζει τα πολιτικά ρουσφέτια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 | 6:14 μ.μ.


Οπως θα έγραφε και ο Νίκος Καζαντζάκης "ήρθαν τα ύστερα του κόσμου".
Και πραγματικά δεν βρίσκεις άλλη έκφραση να σχολιάσεις το τουιτάρισμα της Νόρας Μπακογιάννη με το οποίο εκφράζει την αποδοκιμασία της για τα πολιτικά ρουσφέτια που γίνονται.
Τέτοιο θράσος (μόνο;) μόνο η κόρη του "εφιάλτη της δημοκρατίας" θα μπορούσε να διαθέτει. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να ακούσουμε την Ντόρα να εξαπολύει τα πυρά της ενάντια στην οικογενειοκρατία που βασιλεύει στο αστικό πολιτικό σκηνικό.

Ασκοπο θα ήταν προφανώς, να μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα γραφόμενα ενός ατόμου που το ρουσφέτι ήταν το βασικό "εργαλείο" για να επιβιώνει πολιτικά η ίδια και η οικογένεια της εδώ και δεκαετίες.
Απλώς να θυμίσουμε ότι πριν αρκετά χρόνια οι συντελεστές της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια" είχαν κάνει ένα ευρηματικό βιντεάκι, το οποίο αναφερόταν στο ότι για δεκαετίες το Μητσοτακέικο συντηρείται πλουσιοπάροχα από τον ιδρώτα που εργαζόμενου ελληνικού λαού.

Επίσης να επαναφέρουμε ένα βίντεο που είχαμε φτιάξει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τώρα ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός.


Και ένα βιντεάκι εξαιρετικά αφιερωμένο στην Ντόρα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger