Home » , » Υποκριτικά και για προεκλογικές σκοπιμότητες, η Ν.Δ διαγράφει ένα θρασύδειλο φασιστόμουτρο. Τον Χ. Σκαλούμπακα

Υποκριτικά και για προεκλογικές σκοπιμότητες, η Ν.Δ διαγράφει ένα θρασύδειλο φασιστόμουτρο. Τον Χ. Σκαλούμπακα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 | 6:22 μ.μ.

Για χρόνια τώρα ο Χρήστος Σκαλούμπακας, ένα θρασύδειλο φασιστόμουτρο, και μέλος της Ν.Δ -την φωτογραφία καμαρωτός επιδεικνύει την κομματική του ταυτότητα- για χρόνια τώρα εκδηλώνει την εσωτερική του σαπίλα με εμετικά δημοσιεύματα στον λογαριασμό του twitter.

Υπερήφανος για την οικογενειακή του προέλευση (ο πατέρας του, ο Παναγιώτης Σκαλούμπακας, ήταν ένα ανθρωπόμορφο τέρας, που σαν λοχαγός στο κολαστήριο της Μακρονήσου, είχε κάνει πολλούς αγωνιστές να μαρτυρήσουν από τα χέρια του), με αναρτήσεις του καταφερόταν χυδαία απέναντι σε όσους θεωρούσε πολιτικούς του αντιπάλους.

Αντίδραση από την ηγεσία της Ν.Δ., απολύτως καμιά. Οχι απλώς παρακολουθούσε το μέλος της να γράφει απίστευτες χυδαιότητες, αλλά πρωτοκλασάτα στελέχη της συντηρητικής παράταξης, φωτογραφιζόταν καμαρωτοί μαζί του, όπως ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνης Γεωργιάδης.

Τώρα εντελώς υποκριτικά -είναι προεκλογική περίοδος βλέπετε, και η Ν.Δ πρέπει να παρουσιάσει ένα πλασματικό πρόσωπο- μας ανακοίνωσε σήμερα την διαγραφή του.

Κι αυτό έγινε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν ο γιος του βασανιστή της Μακρονήσου "υποσχέθηκε" με τουιτάρισμα του ότι «ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια». «Ξεχάστε τη Δεξιά που ξέρατε αυτή τη φορά θα γ@@@@ κομμουνιστικές κωλ@@@@@», έγραψε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σκαλούμπακας.

Στην προκειμένη περίπτωση βλέπετε αυτά που έγραψε το μέλος της Ν.Δ., ήταν τόσο "χοντρά" δεν δεχόταν παρερμηνεία και αναγκάστηκε στην διαγραφή του.
Αν ο Σκαλούμπακάς αυτά τα διατύπωνε κάπως πιο "κόσμια", όπως έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ/, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης ο οποίος χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη των κομμάτων που θα ηττηθούν στις προσεχείς εκλογές σαν «αιχμαλώτους πολέμου», σημειώνοντας ότι «υπάρχει και η Σύμβαση της Γενεύης» και όσα αυτή προβλέπει για την προστασία τους», θα μπορούσε ο Μητσοτάκης να μιλάει για ατυχές χιούμορ.
Στην περίπτωση του γιου του αρχιβασανιστή δεν υπήρχαν τέτοια περιθώρια. Είχαμε δηλαδή μια υποκριτική διαγραφή από την Ν.Δ., και δεν αποκλείεται σε περίπτωση εκλογικής νίκης της Ν.Δ., να δούμε το τέκνο του βασανιστή σε κυβερνητικό πόστο.

Δείτε κι αυτή την σχετική ανάρτησή μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

6 Ιουνίου 2019 στις 9:52 π.μ.

ο Μητσοτακης δεν εχει ιδεολογια και ιδεοληψιες.Θελει να εκλεγει για να ξεσκισει και να φαει οτι προλαβει.Οι σκαλουμπακες του τρομαζουν τους κυριλε ψηφοφορους για αυτο τους διωχνει.

6 Ιουνίου 2019 στις 12:05 μ.μ.

Και η φασιστική ανάρτηση του ταγματασφαλίτη γιου του βασανιστή της Μακρονήσου είναι καθαρά στημένη από τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ, όπως ήταν και η αηδιαστική ανάρτηση του Στεφανίδη για την Κούνεβα. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί η πρόφαση για άμεση αντίδραση - διαγραφή από τον Μητσοτάκη ώστε να επιδείξει την "ευαισθησία" του, το πόσο "ενωτικός" είναι και πόσο καταδικάζει τους "φανατικούς". Είναι αναγκαίο προκειμένου να προσελκύσει ενόψει εκλογών κεντρώα, μετριοπαθή (αλλά νοικοκυρέικα και άρα αντιδραστικά στο περιεχόμενο) κοινωνικά στρώματα που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει αυτοδυναμία τα οποία αποστρέφονται τη ΝΔ (πιο πολύ από συνήθεια και καταβολές παρά για την ουσία της πολιτικής της), δεδομένου ότι είναι πλέον ο μόνος χώρος που του μένει για να διεμβολίσει αφού στα δεξιά της ΝΔ η δεξαμενή έχει στερέψει χωρίς αντίκρυσμα. Είναι πολύ αστείο και πολύ πρόχειρη αμερικανιά να τους διαγράφει και τους δύο τώρα ο Μητσοτάκης προτού πεις "κίμινο" όταν αυτοί οι δύο φασίστες αναρτούσαν ανενόχλητοι επί χρόνια τα βοθρολύματά τους

7 Ιουνίου 2019 στις 4:39 μ.μ.

Δεν ειναι που τα ειπε ..''χοντρα'' !!Σκαλουμπακας ειναι αυτος...!!! Υποβολιμαια υποψιαζομαι πως ειναι...ακριβως για να δωθει ευκαιρια στους ''σωτηρες'' να δειξουν ταχα μου... την δημοκρατικη τους πλευρα...!!!Πολυ το υποψιαζομαι...πολλα τα κρουσματα ξαφνικα !!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger