Home » , , » Γαλάζιες σκουληκαντέρες

Γαλάζιες σκουληκαντέρες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 | 10:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η ΝΔ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Φροντίζει με κάθε ευκαιρία να μας επιδεικνύει το αληθινό, αποκρουστικό πρόσωπό της. Τη μούρη του ανθρωποφάγου φασίστα. Κάποιο site γεμάτο troll, που στηρίζει τη γαλάζια συμμορία, προκάλεσε με τον κυνισμό του. Δεν θα γράψω πάλι το ξερατό τους. Το έχουμε στο site μας με τα ανάλογα σχόλια.

Ο σάλος που έγινε ήταν απόλυτα δικαιολογημένος. Όσοι χάρηκαν για την δολοφονία - αυτοκτονία της νοσηλεύτριας είναι ρατσιστές, φασίστες, ανθρωποφάγοι, αλήτες παλιοτόμαρα, αχρείοι, ηλίθιοι... όλα τα "κοσμητικά" επίθετα που τους στόλισε ο κόσμος ο οποίος αγανάκτησε με την σκατοψυχία.

Όμως αυτοί, όταν έρθει ο Κούλης, θα κυβερνάνε. Οι τραμπούκοι, οι ακροδεξιοί, οι δοσίλογοι, οι κομπλεξικοί, οι απατεώνες και οι βλάκες. Γιατί αυτοί είναι ο πυρήνας της δεξιάς.
Η πολιτική της ΝΔ δικαιολογεί τέτοια νοσηρά φαινόμενα. Όσοι λοιπόν αγανακτούμε, και είμαστε οι περισσότεροι, ας έχουμε υπ' όψη μας πως αυτά τα τραγικά περιστατικά, οι δολοφονίες, οι συλλήψεις, οι διώξεις κα, θα ενταθούν και θα πολλαπλασιαστούν. Γιατί ακριβώς δίνουμε δύναμη σε κανιβάλους, σε φασισταριά και απατεώνες.

Κανένας οίκτος δεν περιμένει τους αδύναμους, τους φτωχούς. Μετανάστες, άνεργοι, ασθενείς, θα είναι τα πρώτα θύματα του νέου Μνημονίου, -όπως αυτό και να το ονομάσουν- που θα έχει τη σφραγίδα του Μητσοτάκη. Κι αν η τριετία του μπαμπά του (1990-1993) ήταν κόλαση για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μετανάστες και στους συνταξιούχους, φανταστείτε υπό αυτές τις συνθήκες, τι έχει να γίνει με τον Κούλη!

Οι τύποι δεν είναι άνθρωποι. Ο άνθρωπος έχει χαρακτηριστικό την ανθρωπιά, δηλαδή το να νοιάζεσαι για το συνάνθρωπο. Αν δεν σε έχει βλάψει κάποιος, να λυπάσαι για τις κακουχίες και το θάνατό του. Οι δεξιοί είναι τόσο εγωιστές, κατάντησαν τέτοια τέρατα, που πανηγυρίζουν για το θάνατο αγνώστων ανθρώπων! Όσοι δεν είναι του σιναφιού τους θεωρούνται εχθροί! Με τέτοιους έχουμε να κάνουμε και σε κάθε ευκαιρία μας το δείχνουν.

Ο Μητσοτάκης και οι χαχόλοι του νομίζουν πως θα έρθουν, για να πηδήξουν. Πως θα κάνουν και θα λένε ό,τι γουστάρουν. Κούνια που τους κούναγε. Αν αρχίσουν τα γνωστά, τα παλιά, θα ανοίξει νέα κυνηγετική περίοδος γαλάζιων στελεχών.
Ξέχασαν τον καιρό που τους κυνήγαγε εξοργισμένος ο κόσμος και που τους έβριζε, όπου τους συναντούσε. Πάνε φιρί - φιρί να βλέπουν πάλι ιπτάμενα ληγμένα γιαούρτια, σάπια λαχανικά και κλούβια αυγά να προσγειώνονται πάνω τους.

Μητσοτάκη και γαλάζια λαμόγια. Σας περιμένουμε. Ξέρουμε τους σκοπούς σας, δεν μας ξεγελάτε. Κι αν δεν ήταν οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήσασταν ακόμα στις τρύπες σας. Αλλά εκεί θα επιστρέψετε πάλι σύντομα.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το θάνατο της εργαζόμενης αποκλειστικής νοσοκόμας. Το καθεστώς στην υγεία και την εργασία γενικότερα είναι υπεύθυνο για παρόμοιες τραγωδίες. Οι εργαζόμενοι είναι θύματα της πολιτικής των εκμεταλλευτών.
Πολιτική που εφαρμόζουν όλα τα αστικά κόμματα. Η ΝΔ, ως αντιπολίτευση, θα μπορούσε να κατηγορήσει την Κυβέρνηση για τις συνθήκες που υπάρχουν στους χώρους δουλειάς και βέβαια στα Νοσοκομεία. δεν το κάνει, γιατί αυτή είναι και η δική της πολιτική.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνο θύματα, αλλά θα συκοφαντούνται από τα δεξιά ή ρεφορμιστικά καθάρματα, για να συνεχιστεί η εκμετάλλευση.
Ο θάνατος της εργαζόμενης μετανάστριας είναι μια βαριά απώλεια στον ταξικό πόλεμο που συνεχίζεται. Εμείς όμως θα νικήσουμε σε αυτό τον πόλεμο... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger