Home » , » Ο κατάλληλος "άγιος" ευχήθηκε στο κατάλληλο πρόσωπο

Ο κατάλληλος "άγιος" ευχήθηκε στο κατάλληλο πρόσωπο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 | 8:52 μ.μ.

Ο λόγος είναι γιατί διαβάσαμε ένα ρεπορτάζ που αναφερόταν στην επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τήνο.

Σ' αυτό, αφού πληροφορηθήκαμε "ότι πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχουν αφιερώσει στον Ναό της Παναγίας οι γονείς του", μάθαμε και για την "εγκάρδια"  ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε ο Μητσοτάκης με τον ντόπιο δεσπότη, ο οποίος του ευχήθηκε να "ευοδωθεί το εξαιρετικά δύσκολο έργο του".

Που βρίσκεται το ενδιαφέρον της είδησης; Στο ότι οι "ευχές" του συγκεκριμένου "αγίου" συνήθως υλοποιούνται.

Γράφουμε τα παραπάνω λαμβάνοντας υπ' όψιν μας ότι ο δεσπότης αυτός προφανώς θα έδωσε "ευχή" στον εαυτό του να βγει πεντακαθαρίδης σε μια δικαστική περιπέτεια που είχε, βαρυνόμενος με ατιμωτικά αδικήματα. Και ακριβώς έτσι έγινε.

Να θυμίσουμε ότι σε βάρος του "αγίου" Δωροθέου, είχε σχηματιστεί δικογραφία η οποία παρουσίαζε τον δεσπότης να αναθέτει σε μια ομάδα λαμογιών, με επικεφαλής τον Πάνο Μπαμπάμτση ένα άτομο καταδικασμένο σε οκτώ χρόνια φυλακή για εκβιασμό και τον καταδικασμένο για εμπόριο ναρκωτικών Μανώλη Παπουτσάκη, να διαχειρίζονται τα πολύτιμα μέταλλα από τα τάματα που κάνει το χριστεπώνυμο πλήθος στην μεγαλόχαρη, παίρνοντας φυσικά και την μίζα του.

Αφού, λοιπόν, ο Μητσοτάκης δέχτηκε "ευχή" από έναν ιεράρχη επιπέδου αγιοσύνης Δωρόθεου, να θεωρούμε δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός έχει εξασφαλισμένη την επιτυχημένη θητεία του.

Υ.Γ: Πέρα από την πλάκα τώρα. Εχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η εμπλοκή αυτού του αρχιρασοφόρου, με το οργανωμένο έγκλημα, και το μαύρο χρήμα. 
Η ηγεσία της "επικρατούσης θρησκείας" δεν ψέλλισε το παραμικρό. Υπήρξαν κάποια σχετικά δημοσιεύματα για δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του δεσπότη, αλλά από κει και πέρα έπεσε ταφόπλακα στην συγκεκριμένη λαμογιά.
Μπορεί κάποιος να μας αναφέρει τον λόγο;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger