Home » , » Μίζας ξεκίνημα ...

Μίζας ξεκίνημα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 | 6:45 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την ιεροσυλία. Όμως αφού ο μπούρδας ο Μπογδάνος τόλμησε να γράψει σε σέλφι με τον Κούλη, το "Μακεδονοφάγο", "πάλης ξεκίνημα" είμαι υποχρεωμένος να πω πως αντιλαμβάνονται οι νεοφιλελέ κανίβαλοι το υπέροχο αυτό τραγούδι:

Μίζας ξεκίνημα, νέες ρεμούλες
οδηγοί της κονόμας οι σκάρτοι δεξιοί.
Μίζας ξεκίνημα, νέες ρεμούλες
οδηγοί της κονόμας οι σκάρτοι δεξιοί...

Πρώτη μέτρα χτες των προγραμματικών δηλώσεων και τα ψέματα που ακούστηκαν ήταν τερατώδη. 
Πριν πω για την κυβέρνηση, να πω για την "αντιπολίτευση", να προσέξουν μη σκίσουν κανένα καλτσόν.
Ο μόνος σοβαρός ήταν ο Κουτσούμπας.

Ζέχνει συναίνεση στο βιασμό μας, αφού ο Μητσοτάκης ελέγχει τα πάντα και κρατά σφιχτά τους πολιτικούς του αντιπάλους από τα αχαμνά. Οι δικαστές δικοί του, η Βουλή δική του, δικά του τα ΜΜΕ, οι μπάτσοι, η ΕΥΠ.
Τα λεφτά μας δικά του, αφού μας ληστέψει. 

Μια και μιλάμε όμως για την κυβέρνηση, θα αρχίσουμε με τις γαργάρες της. Λουκουμάκι η Συμφωνία των Πρεσπών. Το βούλωσαν όλοι και προσπαθούν να ξεχάσουν τις κουταμάρες που έλεγαν στα "συλλαλητήρια".
Α ρε Μίκη. Σου είπα: Πρόσεχε μη γίνεις Γκούφυ.

Που λέτε, οι δεξιοί έβγαλαν όλοι το σκασμό. Τώρα δεν μπορούν να κάνουν ούτε πατριδοκαπηλία, ούτε τυμβωρυχία. Κρίμααα! Μπορούν όμως να συνεχίσουν τα ψέματα. Μέχρι να μας έρθει ο λογαριασμός.

"Θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο". Όχι από το Μάη; Για να ταιριάζει η παροιμία "ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι"; Κι οι νεοδημοκράτες κουτόχορτο. Μακεδονικό όμως. Μπεεε! 

Βρε Μητσοτάκη, αφού - όπως λες - θα μειώσεις το πιο άδικο χαράτσι όλων των εποχών γιατί ακύρωσες τη μείωση που "ΘΑ" έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν και κομματάκι μεγαλύτερη;
Δεν επιμένω όμως. Θα δούμε στην πράξη τι θα πληρώσουμε. Μάλλον τις αμαρτίες των ηλιθίων που ψήφισαν ΝΔ. 

Κυβέρνηση τσίρκο. Ναι, αλλά γίνεται τσίρκο χωρίς ταχυδακτυλουργό; Δε γίνεται! Πως είπατε κύριε Χατζηδάκη μου; Δεν είστε ταχυδακτυλουργός; Πολύ σωστά! Είστε μάγος! Ο ταχυδακτυλουργός κρύβει τα πράγματα και νομίζεις ότι εξαφανίστηκαν. Ο μάγος τα εξαφανίζει πραγματικά.
Θα αφανίσει τη ΔΕΗ πριν καν το πάρουμε χαμπάρι. Πρώτα θα την ξεπουλήσει και μετά θα κοπεί το ρεύμα. Ποιος Λούκι Λουκ; Χατζηδάκης: Ο άνθρωπος που ξεπουλά πιο γρήγορα κι απ' τον ίσκιο του! 

"Μπορεί να κοπεί το ρεύμα". Καλέ κόψτε το! Στα γραφεία της ΝΔ των βουλευτών της. Αυτοί χρωστάνε εκατομμύρια. Αυτοί φέσωσαν τη ΔΕΗ. Αλλά σίγουρα τα φώτα θα μας τα αλλάξουν.

Περιμένουμε τη δεύτερη μέρα των προγραμματικών ανοησιών γιατί ο Κούλης ξέχασε σήμερα να καταργήσει την "προδοτική" Συμφωνία. Μπεεε και πάλι Μπεεε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger