Home » , » Η εμπλοκή του θεού σε γκομενοδουλειές

Η εμπλοκή του θεού σε γκομενοδουλειές

Από giorgis , Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 | 11:47 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Το έχω ξαναγράψει. Ο ιδρυτής της Μουσουλμανικής θρησκείας, ήταν μια χαρά μαγκίτης. Καμιά σχέση με τον δικό μας "ξενέρωτο" Χριστό.
Με αυτά που διαβάζω σήμερα, "τον πάω" ακόμα περισσότερο. Κι αυτό γιατί μπορεί "οι εξουσιαστές του τόπου τούτου να ξέρουν να βάζουν στην υπηρεσία του ακόμα και τον θεό", που έγραφε και ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης,, αυτή η μουτράκλα όμως, ο Μωάμεθ, τα ρεγουλάρισε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει τσάτσο τον θεό στις γκομενοδουλειές του.

Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά το "Κοράνι" όπως μας γνωστοποίησε σήμερα ο "άγιος" Πειραιά.
Αν δεν το γνωρίζεται, να σας πούμε ότι ο δεσπότης Σεραφείμ ανέβηκε έξαλλος στον άμβωνα του για να κατακεραυνώσει τους τρεις βουλευτές που ορκίστηκαν στην βουλή «στό ὄνομα τοῦ Παντοδυνάμου Θεοῦ καί τοῦ μόνου Προφήτου Αὐτοῦ Μωάμεθ».

Και για να αποδημήσει τον "ψευτοπροφήτη", ο ποιμενάρχης "μας", επικαλείται αποσπάσματα από το Κοράνι για να μας δείξει ότι ο Μωάμεθ είχε τακιμιάσει με τον Θεό και τον χρησιμοποιούσε -και σαν ρουφιάνο κάποιες φορές- για να περνάει ζαχαρένια με τις γυναίκες που νταλαβεριζόταν.

Αντιγράφουμε ένα απόσπασμα από το "ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ", όπως το τιτλοφορεί ο δεσπότης Πειραιά. (Οι υπογραμμίσεις δικές μας):

Ἀφιερώνω λοιπόν στούς ἀνωτέρω τήν Σούρα (Κεφάλαιο) ΞΣΤ΄(66) Ἡ Ἀπαγόρευση (Ἐλ-Ταχρίμ) πού ἀκολουθεῖ, ἡ ὁποία ἔχει τήν κορανική ἑρμηνεία πού ἀναφέρεται στό Κοράνιο ἐκδ. ΚΑΚΤΟΣ, Ἀθήνα 2006, σελ. 512:

«Ο Μωάμεθ κοιμήθηκε με την παλακίδα του την Μαρία. Όταν το έμαθε η σύζυγος του η Χάφζα αρχικά υποσχέθηκε να το κρατήσει μυστικό. Αργότερα όμως το ανακοίνωσε στην άλλη σύζυγο του Προφήτη την Αϊσά και όλες μαζί ζήτησαν από τον Προφήτη δέσμευση πως δεν θα ξανοκοιμηθεί με τη Μαρία.

Με το Κεφάλαιο αυτό ο Θεός απαλλάσει τον Προφήτη από την τήρηση της υπόσχεσης που έδωσε» «1. Προφήτη, γιατί απαγορεύεις ό,τι ο Θεός επέτρεψε, προσπαθώντας να ευχαριστήσεις τις γυναίκες σου; Ο Κύριος είναι επιεικής και σπλαχνικός.
2. Ο Θεός επέτρεψε σε εσάς την ακύρωση του όρκου σας. Ο Θεός είναι ο προστάτης σας. Είναι παντογνώστης και πάνσοφος.
3. Μια μέρα, όταν ο Προφήτης εμπιστεύθηκε κάποιο μυστικό σε μια από τις γυναίκες του, αυτή το είπε σε άλλη. Ο Θεός ειδοποίησε τον Προφήτη γι’ αυτό. Κι ο Προφήτης της εμπιστεύτηκε ένα μέρος της αποκάλυψης τούτης και αποσιώπησε το υπόλοιπο.
Όταν ο Προφήτης το ανακοίνωσε στη γυναίκα του, εκείνη τον ρώτησε: «Ποιος σε πληροφόρησε γι’ αυτό;» «Ο Πάνσοφος», απάντησε ο Προφήτης.
4. Αν μετανοήσατε, επειδή οι καρδιές σας ξεστράτισαν, ο Θεός θα σας το συγχωρήσει. Αν, όμως, κι οι δύο ενωθείτε κατά του Προφήτη, να ξέρετε ότι ο Θεός τον προστατεύει και ότι ο Γαβριήλ και κάθε ενάρετος πιστός μουσουλμάνος και οι άγγελοι θα τον βοηθήσουν.
5. Αν σας χωρίσει, ο Θεός μπορεί να του δώσει άλλες γυναίκες, καλύτερες από εσάς, μουσουλμάνες, πιστές, ευσεβείς, μετανιωμένες, υπάκουες, οι οποίες θα τηρούν τη νηστεία, χήρες ή παρθένες.»…

Προσωπικά πέρα απ' την διαπίστωση ότι και ο θεός των Μουσουλμάνων είναι μισογύνης, όπως ακριβώς είναι και ο δικό μας θεός, δεν βλέπω κάτι άλλο μεμπτό στον Αλλάχ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιεράρχη για τα μαθήματα που μας δίνει. Δεν ξεχνάμε άλλωστε ότι μας είχε πληροφορήσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι  "θανάσιμο αμάρτημα".
Δεν λησμονούμε επίσης αυτό που είναι παγκοίνως αποδεκτό, ότι, δηλαδή, ο δεσπότης Σεραφείμ είναι άριστος γνώστης στα ιατρικά θέματα.
Το μάθαμε αρχικά όταν μας πληροφόρησε ότι η πεολειχία –τα «τσιμπούκια» δηλαδή- «είναι μια θανάσιμη απειλή όπως και κάθε τι που αντιστρέφεται, στην φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος».

Λίγο αργότερα πλουτίσαμε τις γνώσεις μας, όταν ο ίδιος μας έβγαλε από την άγνοια μας γνωστοποιώντας μας ότι η «Η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις».
(Το σχετικό τροπάρι που έψαλε ο αρχιρασοφόρος αυτός, από τον άμβωνα της ιστοσελίδας του –και αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνησης να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια- είναι «όλα τα ευαγγέλια»: "Ταπεινῶς θά συνεβούλευα τόν κ. Ὑπουργό καί τόν κ. Γεν. Γραμματέα ἐπ’ ὠφελείᾳ τῆς τραγικῆς οἰκονομίας τῆς χώρας μας νά συμβληθῆ τό Ὑπουργεῖο τους μέ τίς μεγάλες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες γιατί μέ τό ὑπό διαβούλευση νομοσχέδιο ἀπενοχοποιοῦνται οἱ πρακτικές τῆς ὁμοφυλοφιλίας πού ἀναπόδραστα ὁδηγοῦν σέ ἄπειρες λοιμώξεις τοῦ ὀργανισμοῦ καί καρκινογενέσεις, οἱ ὁποῖες μέ τήν σειρά τους θά αὐξήσουν τόν τζίρο τῶν μεγάλων πολυεθνικῶν τοῦ φαρμάκου").

Προφανώς και στερούμαστε κάθε δυνατότητας να κάνουμε κριτική στον «Ποιμενάρχη του Πειραιώς», όπως αυτοχαρακτηρίζεται ο Δεσπότης Σεραφείμ, πόσο μάλλον αφού αυτός γράφει τα παραπάνω εξακολουθεί να "ζει στον παλαιοημερολογισμό του Στάλιν και του Λένιν" όπως λέει και ο σύγχρονος λόγος του "εκπροσώπου του θεού".
Αλλωστε με έναν σκοταδιστή ακροδεξιό παπά, που εκδηλώνει δημόσια απίστευτο "χριστιανικό" μίσος για συμπολίτες μας, δεν θέλουμε να έχουμε νταλαβέρια.

Πάντως και χωρίς ίχνος "χριστιανικής" αγάπης να ευχηθούμε στον Σεραφείμ: Αντε και για αρχιεπίσκοπος. Κάτι τέτοιοι φωτισμένοι "ποιμένες" είναι ότι χρειάζεται το θρησκόληπτο κοπάδι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger