Home » , , » Γιώργος Βέργουλας: Ενα μνημονικό ντόμπερμαν στα ψηφοδέλτια του Βαρουφάκη

Γιώργος Βέργουλας: Ενα μνημονικό ντόμπερμαν στα ψηφοδέλτια του Βαρουφάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 | 7:43 μ.μ.

Σε πρόσφατη ανάρτησή μας είχαμε κάνει αναφορά στον υποψήφιο βουλευτή του ΜεΡΑ25, Τάκη Μίχα, καθώς επίσης και στις άθλιες διαδικτυακές τοποθετήσεις που έκανε σε βάρος της Κ. Κούνεβα,  ο γνωστός λαγός της Σοσιαλδημοκρατίας, σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος ο οποίος αφού φλέρταρε με την ΛΑΕ και την "Πλεύση Ελευθερίας" διεκδικεί σήμερα την ψήφο του εκλογικού σώματος με το πολιτικό μόρφωμα του Βαρουφάκη.

Η σημερινή ειδησεογραφία μας ενημερώνει για τον βίο και την πολιτεία, ενός άλλου "μπουμπουκιού" που στελεχώνει τα ψηφοδέλτια του ΜεΡΑ, στις προσεχής βουλευτικές εκλογές. Αυτό λέγεται Γιώργος Βέργουλας, είναι συνταξιούχος γιατρός και σύμφωνα με το βιογραφικό του που υπάρχει στην ιστοσελίδα του πολιτικού μορφώματος πρόκειται για  "μέλος του ΜεΡΑ25 από την ιδρυτική του συνδιάσκεψη".

Αυτό όμως που δεν μας λέει το βιογραφικό του συγκεκριμένου υποψηφίου βουλευτή είναι ότι ο συγκεκριμένος γιατρός όσο διάστημα υπήρξε διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης υπήρξε ένα μνημονικό ντόμπερμαν, σε σημείο μάλιστα που η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ηρακλείου,  όταν ο Βέργουλας επρόκειτο να συμμετάσχει σε εργασίες επιστημονικού σεμιναρίου στο Ρέθυμνο. της Κρήτης, να εκδώσει μια σκληρή ανακοίνωση που τον  χαρακτήριζε ανεπιθύμητο.

 "Ο κος Βέργουλας ως διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, αν και πρώην συνδικαλιστής, έχει επιδείξει ακραία αντισυναδελφική συμπεριφορά (μηνύσεις, απειλές σε ειδικευόμενους) σε συναδέλφους μας που βρίσκονταν σε νόμιμες κινητοποιήσεις για καταβολή δεδουλευμένων εφημεριών.

Η αυταρχική συμπεριφορά του και η συμβολή του ως πειθήνιου οργάνου στην υλοποίηση μνημονιακών πολιτικών που κατεδαφίζουν το ΕΣΥ μας αναγκάζει να τον κηρύξουμε ανεπιθύμητο πρόσωπο ως μια ελάχιστη ένδειξη της κάθετης αντίθεσής μας και ως καταδίκη της συμπεριφοράς αυτού του ατόμου", αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger