Home » , , » Μήπως το ευρωιερατείο ασπάστηκε τον μ/λ;

Μήπως το ευρωιερατείο ασπάστηκε τον μ/λ;

Από giorgis , Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 | 8:36 μ.μ.


Του   Γ.Γ.

"Ολο αυτό το νταλαβέρι με τις εκλογές, δεν πρόκειται για τίποτε άλλο παρά για μια πολύ καλά μεθοδευμένη και σχεδιασμένη διαδικασία ώστε η αστική τάξη να εξασφαλίζει –έστω και προσχηματικά- την εργατική και λαϊκή συναίνεση, ώστε να επιβάλλει τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές της. Ποιος μπορεί να έχει αμφιβολία σήμερα ότι όποιο κομματικό ψηφοδέλτιο επιλέξει, το αποτέλεσμα μετά τις εκλογές θα είναι ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης με σαφή μνημονικό –ταξικό προσανατολισμό;," έγραφα σε περασμένη ανάρτησή μας.

Ξέρετε τι είναι το πολύ ωραίο; Οτι την διαπίστωση που έχουν όλοι/ες που ευαγγελίζονται την μ/λ κοσμοθεωρία και η οποία λέει ότι οι εκλογικοί συσχετισμοί δεν έχουν καμιά απολύτως σημασία από κοινωνική-ταξική άποψη, έρχονται σήμερα και την επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα οι εκπρόσωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας.

Η παρακάτω είδηση βρίσκεται σχεδόν πανομοιότυπη σε όλα τα ΜΜΕ και δεν χρειάζεται τον παραμικρό σχολιασμό. 
Το μόνο που θα προσθέσω είναι η πάγια θέση μου: Ο ριζικός κοινωνικός μετασχηματισμός θα γίνει μόνο επαναστατικά, αναπόφευκτα με ένοπλο αγώνα, επειδή αυτόν μας τον επιβάλλει ο κοινωνικός αντίπαλος όπως το έχει δείξει η ιστορία.

Στο μενού της συνεδρίασης του Eurogroup στις 8 Ιουλίου, με νωπό το αποτέλεσμα της κάλπης, θα βρεθεί η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σε συνέχεια της τρίτης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας, σύμφωνα με πληροφορημένη πηγή της ευρωζώνης.

Αυτό δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο πως παρόλο που οι υπουργοί Οικονομικών γνωρίζουν ότι θα συνεδριάσουν μόλις μία ημέρα μετά τις εκλογές στη χώρα μας, αποφάσισαν να συζητήσουν το εν λόγω ζήτημα προκειμένου να στείλουν το «σωστό μήνυμα» σε όποια κυβέρνηση προκύψει.

Οι Ευρωπαίοι εταίροι θέλουν ειδικότερα να στείλουν μήνυμα ότι η αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας έχει ελάχιστη σημασία και ότι οι μεταμνημονιακές δεσμεύσεις είναι δεδομένες και δεν παραγράφονται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger