Home » , , » Απολαυστικός "πόλεμος" Βαξεβάνη Κουρτάκη- Προαναγγέλλονται αποκαλύψεις που "θα δημιουργήσουν σεισμό".

Απολαυστικός "πόλεμος" Βαξεβάνη Κουρτάκη- Προαναγγέλλονται αποκαλύψεις που "θα δημιουργήσουν σεισμό".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 | 2:12 π.μ.


Κατακαλόκαιρο και όλα μας προϊδεάζουν ότι έχουμε να ζήσουμε πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις τις επόμενες μέρες. Κι αυτό γιατί η τροπή που παίρνει η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κώστα Βαξεβάνη παίρνει τέτοιες διαστάσεις που θα λέγαμε ότι σε ένα βαθμό αιφνιδιαστήκαμε.

Και να τι εννοούμε. Πριν από σχεδόν δυο μήνες, το "Documento" δημοσιεύει ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ το οποίο υπέγραφε ο Νίκος Σπυρόπουλος και το οποίο είχε τίτλο "Η offshore που άνοιξε δίαυλο για τα media". 

Σ' αυτό ανάμεσα στα αλλά διαβάζουμε ότι  "εκπρόσωπος σε offshore εταιρεία, ένας λογαριασμός της οποίας ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων μπήκε ως εγγύηση προκειμένου ο Γιάννης Κουρτάκης να λάβει δάνειο 800.000 ευρώ το 2014 από την Εθνική Τράπεζα για την αγορά του Ρ/Σ Παραπολιτικά, ήταν ο Νίκος Συντυχάκης, δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη και κατηγορούμενος για την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1»".

Το δημοσίευμα αυτό θα λέγαμε ότι πέρασε σχετικά απαρατήρητο, δεν υπήρξαν αναδημοσιεύσεις και δεν προκλήθηκαν αντιδράσεις, όπως ίσως θα ανέμενε κανένας.

Ακολούθησαν και οι εκλογές, και το θέμα θεωρούσαμε ότι είχε εξαφανιστεί από την επικαιρότητα, αφού ούτε στα επόμενα φύλα του το Documento έκανε κάποια σχετική αναφορά.

Ξαφνικά χτες στην ιστοσελίδα του Κ. βαξεβάνη διαβάζουμε: Το Documento μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του εκδοτικού συγκροτήματος του Γιάννη Κουρτάκη με χρηματοδότηση από τον υπόδικο για το Noor 1,οι οποίες δεν προκάλεσαν κάποια αυτεπάγγελτη έρευνα, θα καταθέσει όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελία.

Εκτός από τη σχέση του Κουρτάκη με τις offshore τoυ υπόδικου για το Noor 1, αποδεικνύεται πως η Τράπεζα όταν απέστειλε σχετικά έγγραφα μετά από αίτημα της Επιτροπής της Βουλής που ερευνούσε τις δανειοδοτήσεις των ΜΜΕ, απέκρυψε επιμελώς τα στοιχεία που αποδείκνυαν τη σχέση με αυτούς που η Εισαγγελία κατηγορεί για μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης.

Ε, από κει και πέρα ο Κουρτάκης ανακάλυψε την ... λαλιά του. Ενώ τόσο καιρό δεν είχε ψελλίσει την παραμικρή δικαιολογία για όσα του αποδιδόταν τώρα με αλλεπάλληλα τουιταρίσματα του προαναγγέλλει αποκαλύψεις "που θα προκαλέσουν σεισμό".

Πώς έτσι ξαφνικά αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που εμπλέκουν δικηγόρους, δικαστικούς εκδότες και δημοσιογράφους, ήρθαν σε γνώση του Κουρτάκη είναι ένα ερώτημα.
(Προς το παρόν πάντως "πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα" που λέει και η λαϊκή ρήση).

Δεν ξέρουμε επίσης αν είναι πιστικό το επιχείρημα του  Documento  ότι χρειάστηκαν σχεδόν δυο μήνες για να διαπιστώσει ότι μετά το δημοσίευμα του δεν ακολούθησε αυτεπάγγελτη δίωξη και να καταθέσει τώρα τα στοιχεία που διαθέτει στην Εισαγγελία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως στο θέμα θα επανέλθουμε.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger