Home » , , » Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ενας προκλητικός γόνος πολιτικών ακρίδων πάλι σε υπουργική καρέκλα

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ενας προκλητικός γόνος πολιτικών ακρίδων πάλι σε υπουργική καρέκλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 | 1:11 π.μ.

"Γεννήθηκε το 1969 στη Γλυφάδα και είναι γιος του πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή Ιωάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη του οποίου φέρει το όνομα. Κατάγεται από οικογένεια της Λακωνίας με μεγάλη πολιτική παράδοση από αρχής βασιλείας του Γεωργίου του Α' των Ελλήνων, το 1864", μας λέει μεταξύ άλλων το βιογραφικό του τύπου που σήμερα ορκίζεται αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών.

Βλέπετε πόσο πλούσιο είναι το ελληνικό λεξιλόγιο και προσφέρει την δυνατότητα από απόγονο πολιτικών ακρίδων που για πολλές δεκαετίες απομυζεί και συντηρείται πλουσιοπάροχα από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού να σε παρουσιάζει με 'αξιοζήλευτες" οικογενειακές καταβολές;

Και γι' αυτές τις καθεστωτικές πολιτικές οικογένειες, οι ψηφοφόροι θεωρούνται περιουσιακό στοιχείο. Όπως ο καπιταλιστής αφήνει στα παιδιά του τις επιχειρήσεις του, για να συνεχίσουν το έργο του, έτσι και οι βουλευτικές έδρες γι' αυτές τις οικογένειες έχουν τον ίδιο χαρακτήρα. Κληρονομούνται.

Δεν χρειάζονται άλλα προσόντα. Αρκεί να είσαι γόνος από "πολιτικό τζάκι". Αυτός είναι και ο λόγος που για δυο δεκαετίες τώρα βλέπουμε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και κάθεται σε βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες.

Ας θυμηθούμε μια αναφορά μας σ' αυτό το 'άριστο" νεοδημοκρατικό στέλεχος, που από σήμερα είναι και υπουργός.



 Μ. Bαρβιτσιώτης: Η υποκρισία ενός γόνου πολιτικών ακρίδων

"Οταν ένας γόνος πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο, προκαλεί, τιτλοφορούσαμε την ανάρτησή μας, πριν από καιρό, όταν έγινε γνωστή η είδηση, ότι σαν υπουργός Ναυτιλίας, τότε, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έκανε "μεγάλη ζημιά" στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν η αοιδός Πάολα.

Το δημοσίευμα που σχολιάζαμε τότε, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Μ. Βαρβιτσιώτης "με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του".

Θυμηθήκαμε αυτό το άρθρο μας όταν είδαμε στο twitter, κείμενο του Μ. Βαρβιτσιώτη με το οποίο μας πληροφορεί ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με την Ν.Δ στην Δυτική Αθήνα, κάνοντας αυτή την επιλογή για να βρεθεί "δίπλα στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από την κρίση".

Μιλάμε για έναν πολιτικάντη, ο οποίος βρέθηκε στην πολιτική επικαιρότητα "κληρονομώντας" την "εκλογική πελατεία" του πατέρα του, και όσες φορές βρέθηκε στην επικαιρότητα ήταν σε δημοσιεύματα λαϊβ στάιλ περιοδικών, για την προκλητική του ζωή επειδή "είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή".

Ενώ αυτό που μας έχει μείνει από  την θητεία του σε υπουργικό θώκο που βρέθηκε για ένα φεγγάρι -με μοναδικό "προσόν" το όνομα του- είναι το θράσος να μιλά για «αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης», όταν έγινε το πολύνεκρο ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, αποσείοντας τις δικές του ευθύνες, όπως και της κυβέρνησης Σαμαρά.

Επίσης έχει καταγγελθεί για τις συναντήσεις του με τους εφοπλιστές προκειμένου να ρίξουν τα μεροκάματα των ναυτικών.

Μέτα την απάντηση που του έδωσε χρήστης του twitter -στην φωτογραφία που παραθέτουμε, περιττεύει κάθε περαιτέρω δικός μας σχολιασμός.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger