Home » , » Θα μπορούσαν να συγκροτούσαν θίασο στο Δελφινάριο

Θα μπορούσαν να συγκροτούσαν θίασο στο Δελφινάριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 | 12:34 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Δοξασμένη η Θάλεια, η Μούσα της Κωμωδίας. Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κάνουμε καινούριο συκώτι. Με ποιον να γελάσω πρώτα; Είναι όλοι τους για κλάματα. Ήξερα πως ο Κούλης θα βάλει ότι χειρότερο υπάρχει, όμως είναι ο συνδυασμός που έχει πλάκα.

Πραγματικά θα μπορούσαν να συγκροτούσαν θίασο στο Δελφινάριο και να μας χαρίζουν χαμόγελα, αν δεν επρόκειτο για εξουσιαστές που θα ρυθμίζουν τις ζωές μας. 

Ο Άδωνης πχ στο υπουργείο Ανάπτυξης και επενδύσεων. Βάλτε στον τίτλο κι ένα "νανοβιονικών γιλέκων" από πίσω να είναι πλήρης.
Μην αυταπατάστε ο Μπουμπούκος, όπως και κάθε άλλος ήρθε όχι να πουλήσει, αλλά για να αρπάξει. 

Αμ ο Βασίλης Κικίλιας στο Υγείας; Μα στο Υγείας; Παίζουν με τη ζωή των ασθενών; Όπως φαίνεται παίζουν.

Λίνα Μενδώνη στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για όσους δεν θυμούνται η σιδηρά κυρία του υπουργείου επί Σαμαρά είχε κάνει οριζόντιες απολύσεις ενώ είχε μπλεχτεί και στο μέγα φιάσκο της Αμφίπολης.
Βρε Μητσοτάκη, τι σου έφταιξε ο Πολιτισμός μου λες;

Και οι 51 είναι άχρηστοι για τον λαϊκό κόσμο και χρήσιμοι για το πολιτικό σύστημα.
Για κάθε έναν από αυτούς έχουμε μυριάδες ιστορίες.

Θα πούμε μόνο λίγα λόγια, πέρα όσα έχουμε αναφέρει, για το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη του ΠΑΣΟΚ. (Το ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε την διαγραφή του, όπως και της Μενδώνη). Πρόκειται να εφαρμόσει την ακροδεξιά πολιτική του Μητσοτάκη. Όταν ο κόσμος αγανακτήσει θα αντικατασταθεί με κάποιο ακροδεξιό κάθαρμα.
Θυμάστε τον Πολύδωρα. Ήταν στα λόγια πιο σκληρός από τον Παυλόπουλο.
Ερώτηση Ιστορίας: Ποιος ήταν υπουργός όταν δολοφονήθηκε από μπάτσους ο δεκαπεντάχρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος;
Ο Χρυσοχοΐδης είναι η μάσκα του Βορίδη και του Άδωνη. Είναι πρόσωπο "ειδικής χρήσης" και τώρα του έχει ανατεθεί να πρωτοστατήσει σε μια πολύ βρόμικη δουλειά.   

Τώρα θα πούμε για αυτούς που δεν πήραν υπουργεία.
Αντώνης Σαμαράς. Πήρε τιμωρία να κάτσει στη γωνία στο ένα πόδι αμίλητος. Όσο για την Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μια κλωτσιά στα πισινά.
Προσωπικά έχω αμφιβολίες, πως μια βουλευτής, έστω και πορφυρογέννητη, ζήτησε εν ψυχρώ δυο υπουργεία από το Μητσοτάκη, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα.
Οποιοδήποτε βουλευτής έκανε τέτοιο λάθος θα έπαιρνε πούλο. Αν το έκανε είναι πιο ανόητη από όσο πίστευα. Πίστεψε με, τη θεωρώ πάρα πολύ ανόητη, αλλά όχι τόσο.

Ο αρχηγός της γαλάζιας στάνης χθες κέρδισε τις εκλογές. Εσωκομματικά είναι πανίσχυρος. Και πρόκειται να το εκμεταλλευτεί δέοντος.
Η Κεφαλογιάννη κατάλαβε τι είδους αρχηγός θα είναι ο Κούλης. Και δεν μπορεί καν να πει τη δικιά της άποψη. Η ΝΔ θα γίνει τσιφλίκι του Μητσοτάκη, προσωπική περιούσια, φέουδο, που θα το μεταβιβάσει στους απογόνους του. Τους πήρε άλλωστε όλους μαζί στην ορκωμοσία, για να μαθαίνουν από τώρα τα κόλπα της δουλειάς. 

Ο Κούλης ήρθε για να βγάλει τα απωθημένα του. Έχει πάρα πολλά κόμπλεξ κι αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Όσο βγάζει το άχτι του στους παρακατιανούς της γαλάζιας συμμορίας εμείς θα γελάμε.
Όταν θελήσει να μας επιβάλει το πρόγραμμα του Μαρινάκη της Μέρκελ και άλλων κοράκων θα μας βρει απέναντι του. Να είναι σίγουρος πως είναι η τελευταία τετραετία, η τέλος πάντων όσο διαρκέσει η πρωθυπουργία του, όχι μόνο του ίδιου αλλά και της Νέας Δημοπρασίας στην εξουσία. 

Η κυβέρνηση αυτή πρόκειται να καταστρέψει ότι απέμεινε. Αυτό θα προσπαθήσει. Εμείς θα φροντίσουμε να αποτύχει.
Α! 51 νοματαίοι. Τόσο "λίγοι"; Πολύ "ευέλικτο" σχήμα. Τελικά κυβέρνηση είναι ακόμα ένα βόλεμα αχρήστων που περισσεύουν και δεν ξέρει κανείς τι άλλο να τους κάνει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger