Home » , , , » Ενδιαφέρουσες επαφές Μ. Παπαπαναγιώτου - Mr Novartis

Ενδιαφέρουσες επαφές Μ. Παπαπαναγιώτου - Mr Novartis

Από giorgis , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 | 9:14 μ.μ.


Του Γ. Γ  

Η πολιτική και επαγγελματική διαδρομή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου σε γενικές γραμμές είναι γνωστή. Από στέλεχος του "Ρήγα Φεραίου" και της "Αυγής" κατάντησε υπηρέτης του δεξιού κατεστημένου, στελέχωσε όλα τα δημοσιογραφικά μαγαζιά των καπιταλιστών, παπαγαλίζοντας την αναγκαιότητα της ταξικής -μνημονικής πολιτικής και τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα προορίζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.για διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Μπ. Παπαναγιώτου είναι από τις περιπτώσεις των δεξιών δημοσιογράφων που δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς διαλεκτικά μαζί τους, όση ψυχραιμία και να διαθέτεις.
Είναι από τους «γενίτσαρους» που ανακαλύπτοντας το «φως το αληθινό», γίνονται «βασιλικότεροι του βασιλέως». Και όπως λέει μια αραβική παροιμία «μην προσπαθείς να μάθεις το γουρούνι να μιλάει ανθρώπινα. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι ενοχλείς».

Το ήθος και την πολιτική σκέψη αυτού του δημοσιολόγου μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μέσα από μια σειρά διαδικτυακές του τοποθετήσεις.

Με αυτό το σκεπτικό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αποκάλυψη που κάνει σήμερα μια φιλικά προσκείμενη στην κυβέρνηση ιστοσελίδα.
Παρουσιάζει φωτογραφίες από μια συνάντηση που είχαν σε μαγαζί του Κολωνακίου, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, και ο  Κωνσταντίνος Φρουζής. 

Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν αυτοί οι δυο άντρες.
Γνωρίζουμε όμως ότι ο πρώην ισχυρός άντρας της  Novartis πέρα απ' το ότι στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει πολύ στενές σχέσεις με πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ, αυτή την στιγμή 'έχει δικαστικές διώξεις σε βάρος του αφού φέρεται να εμπλέκεται στο τεράστιο σκάνδαλο της πολυεθνικής φαρμακευτικής Novartis και στον χρηματισμό προσώπων από την εταιρεία.

Και προφανώς δεν είμαστε τόσο αφελείς ώστε να αποδώσουμε την συνάντηση σε απλές "κοινωνικές σχέσεις" μεταξύ αυτών των τύπων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger