Σταματά το ΚΕΑ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 | 9:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα σάλια που γράφουν τα σαλιγκάρια είναι για να κρατούν υγρούς τους πισινούς των κηφήνων, των χαραμοφάηδων, των φασιστών που μας κυβερνάνε.

Το ΚΕΑ, (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) είναι το συσσίτιο της Κατοχής σε χρήμα. Αντί να δίνουν ένα πιάτο φαΐ για να μην ψοφήσουμε της πείνας, μας το δίνουν σε λεφτά.
Για να πάρει κάποιος αυτή την μικρή ελεημοσύνη πρέπει να έχει της Παναγιάς τα μάτια από προϋποθέσεις. Βασικά να μην έχει απολύτως τίποτα. 
Είναι από τα επιδόματα που ελέγχονται συχνότερα (κάθε εξάμηνο) και αυστηρότερα (με διασταυρώσεις) από όλα τα άλλα.

Η ανθρωποφαγία της ΝΔ είναι δεδομένη. Οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος, οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας των λαϊκών στρωμάτων, οι κηφήνες, οι πορφυρογέννητοι που τα βρήκαν όλα έτοιμα και που δεν δούλεψαν ποτέ τους, θεωρούν τους φτωχούς υπεύθυνους για τη φτώχεια μας.

Οι σαδιστές ανθρωποφάγοι λοιπόν αντί να κοιτάξουν να μην έχουμε άλλες καταστροφές, λόγω μπάχαλου και πλήρης αδιαφορίας, καταπιάνονται με τα κόμπλεξ τους.

Οι εθνικοί στόχοι της ΝΔ είναι να μην πάρει άδεια ο Κουφοντίνας, να υμνεί η ΕΡΤ τον Μητσοτάκη, να εξοβελίσει από την αγορά τους άλλους εμπόρους ναρκωτικών ο κουμπάρος του "ηγέτη", να καταργηθεί το άσυλο, να λεηλατήσουν και να ξεπουλήσουν με τη ησυχία τους., η καταστολή να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πριν από τις εκλογές ακόμα είχαν πει πως θα μειώσουν το ΚΕΑ στο μισό. Το απαίτησαν οι τοκογλύφοι. "Γιατί ένα πιάτο φαΐ την ημέρα; Για την πλέμπα είναι πολύ";
Έτσι αυξάνουν μεν τον προϋπολογισμό στο ένα 1 δις αλλά με την προϋπόθεση πως θα διπλασιαστούν οι απόλυτα εξαθλιωμένοι. Και θα διπλασιαστούν με αυτά που θα κάνουν, με το πρόγραμμα τους που περιλαμβάνει ανθρωποθυσίες.

Θα έχουμε δηλαδή 100 ευρώ αντί 200 στο κάθε θεόφτωχο με ανάλογες μειώσεις στους ΑΜΕΑ και τους πολύτεκνους. Αν όχι 100 σε όλους. Σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη με την πρόφαση δήθεν για να βρούμε δουλειά, γιατί ως γνωστόν, για τα νεοδημοκρατικά βλήματα θέλουμε να είμαστε άνεργοι, θα καταργηθεί εντελώς.
Σήμερα το καταργούν ως ΚΕΑ, αφού το μετονομάζουν. Θα κόψουν ευτελώς ότι απέμεινε και από τη νέα μειωμένη μορφή (κάτι μόρια ελεημοσύνης) σύντομα.

Στο τέλος της τετραετίας ίσως ο Κούλης ο Φραγκοφονιάς δώσει κάνα ψιχουλάκι, ένα δυο κατοστάρικα (ανάλογα με την ανάπτυξη) για να τον ψηφίσουμε, όπως έκανε με το 500ρικο των Ευρωεκλογών του 2014 ο Σαμαράς. Και πήρε ότι έδωσε: Τα μέζεα του κατωτέρου στεατοπυγικού υποσυστήματος μας.

Είπαμε ήρθαν για πλιάτσικο. Αυτό κάνουν. Ας έχουν υπομονή οι βλαμμένοι που τους ψήφισαν, να δουν πόσο θα τους ελαφρύνει ο Κούλης από χαράτσια. Η τσέπη τους σίγουρα θα ελαφρώσει.
Όσο για μας το περιμέναμε. Πολύ πριν τις εκλογές είχαμε σχολιάσει και αναλύσει τι θα κάνει ο Μητσοτάκης. Δυστυχώς πέσαμε μέσα 100%.

Οι κομπλεξικοί που τον ψήφισαν δεν είναι άσχετοι, είναι τα καθάρματα του ΝΑΙ του μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη, οι βολεμένοι, οι τιποτένιοι που υποτάσσονται σε κάθε ισχυρό.

Τους ξέρουμε, τώρα θα τους μάθουμε; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger