Home » , » Ο Μπογδάνος βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη και τουιτάρει

Ο Μπογδάνος βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη και τουιτάρει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 | 10:54 μ.μ.


Παραπολιτικό το παρακάτω σχόλιο, αλλά αξίζει να αναφερθεί. Το γνωστό δημοσιοκαφρικό σούργελο της τηλεόρασης του Αλαφούζου, που ονομάζεται Νίκος Υποφάντης, είπε χτες μια απίστευτη αθλιότητα στο ρεπορτάζ που παρουσίαζε.

Στην διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης του με τα στούντιο του σταθμού και ενώ μετέδιδε τα όσα συνέβαιναν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια.του ξέφυγε (;) μια απίστευτη φράση, η οποία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων από χρήστες των μέσων ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε έναν άντρα κάτοικο της περιοχής ο οποίος δήλωνε την άρνησή του να εγκαταλείψει: «Ας καεί»!

Το τι επικριτικά σχόλια, τις περισσότερες φορές υβριστικά, το διαπιστώνει κανείς επισκεπτόμενος αυτό το hashtag στο twitter.

Απέκτησε όμως, ο Υποφάντης, και έναν αυτόκλητο υπερασπιστή, Αυτός δεν είναι άλλος από την ενσάρκωση της βλακείας και αγραμματοσύνης, Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Προφανώς ο βουλευτής της Ν.Δ., "συμπάσχει" μαζί του, αφού και τον ίδιο τον "γλέντησαν" οι χρήστες του διαδικτύου, πριν μερικές μέρες, με αφορμή μια "λόγια" ανάρτηση που είχε κάνει.

Εχουμε γράψει αρκετά για τον Μπογδάνο και δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε. Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε όμως αυτό που ονομάζει "πρακτική των φασιστών: Για αρχή, καταργούν την ελευθερία του λόγου".
Πραγματικά αναρωτιόμαστε: Την ώρα που το έγραφε αυτό έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη; Κι αυτό γιατί πρόχειρα θυμόμαστε δυο περιπτώσεις στις οποίες καλούσε τους εισαγγελείς να επέμβουν εναντίον χρηστών που είχαν γράψει σχόλια που δεν του άρεσαν για τον θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τον θάνατο του πρώην εργοδότη του Θέμου Αναστασιάδη.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2019 στις 11:07 μ.μ.

ts, swpa, milame gia ton idio TITANOTERASTIOTERO ypermegistatato ypernohmona anthrwpo ? arakse ligo re. .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger