Home » , » Θρησκευτικός σκοταδισμός και ισονομία

Θρησκευτικός σκοταδισμός και ισονομία

Από giorgis , Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 | 6:09 μ.μ.

Του Γ.Γ

Είναι επόμενο οι ντόπιοι Χριστοταλιμπάν να μην έχουν την παραμικρή αίσθηση χιούμορ και να ανακαλύπτουν παντού εχθρούς τους, οι οποίοι σύμφωνα με τους ίδιους "υπονομεύουν την ορθοδοξία".
Ετσι ξαναανέβηκαν στον άμβωνα της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού, καταθέτοντας μηνύσεις και αναφορές γιατί ένας σατιρικός ιστότοπος ανέβασε μια φωτογραφική σύνθεση που αντιμετώπιζε με σκωπτικό τρόπο την «Κοίμηση της Θεοτόκου».

Η σελίδα Κουλουβάχατα comics, κατέβηκε από το διαδίκτυο και το θρησκόληπτο "χριστιανικό ποίμνιο"  θεωρεί ότι δικαιώθηκε.

Μια ένσταση όμως. Κι εγώ "πιστός" είμαι. Αποδέχομαι την θεωρία του διαλεκτικού υλισμού. Θεωρώ ότι όλα τα παραμύθια που γράφουν οι χριστιανικές ιστοσελίδες προσβάλλουν την νοημοσύνη μου.
Μπορώ να τους κάνω αναφορές, να τους υποβάλλω μηνύσεις και να απαιτήσω να εξαφανιστούν από το διαδίκτυο;

Δεν αντιλαμβάνομαι δηλαδή γιατί μπορούν κάποιοι χριστιανοί να αισθάνονται θιγμένοι και να υποβάλλουν σε λογοκρισία το διαδίκτυο και να μην μπορεί οποιοδήποτε πολίτης;

Κι εμένα προσβάλλεται κατάφωρα η νοημοσύνη μου όταν διαβάζω στις θρησκευτικές ιστοσελίδες για τα "θαύματα" με τις εικόνες που "δακρύζουν", με τα εκκλησάκια που τα προστάτευσε η Μεχαλόχαρη και τα άφησε αλώβητα απ' τις πυρκαγιές και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες.

Εγώ γιατί να μην μπορώ να κάνω μηνύσεις και αναφορές και να ζητήσω να αποσυρθούν αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι δηλώνοντας "θιγμένος" γιατί προσβάλουν τα πιστεύω μου;

Ισονομία δεν είπαμε ότι έχουμε;     
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Αυγούστου 2019 στις 7:12 μ.μ.

Οχι κυριε. Δεν το καταλαβατε οτι ζουμε στο ιραν.

8 Αυγούστου 2019 στις 11:59 μ.μ.

Αμήν... Και πού είστε ακόμα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger